- Makaleler
- 7
Orasını artık bende düşünemiyorum. Ne ara bu sayılara ulaştım ya da ne kadar sürede ulaştım? Hiç bilmiyorum.3 Ayda 5 bin mesaj ve 8 bin beğeni mi? Biz boşa yaşıyoruz ustam.
Orasını artık bende düşünemiyorum. Ne ara bu sayılara ulaştım ya da ne kadar sürede ulaştım? Hiç bilmiyorum.3 Ayda 5 bin mesaj ve 8 bin beğeni mi? Biz boşa yaşıyoruz ustam.
Kesinlikle katılıyorumEpic Games, Steam kadar orijinal oyun hissiyatı vermiyor
Epic Games Steam kadar orijinal oyun hissiyatı vermiyor. Sanki oyunu korsan yüklemişsin gibi. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?www.technopat.net
General Mobile GM 8 GO Şarjda Çok Isınıyor
9 Aydır General Mobile GM 8 GO kullanıyorum ve şarj ederken inanılmaz derecede ısınıyor. Orijinal şarj aletini kullanıyorum ama neden ısındığına hala anlayamadım. Şarjdayken kullanmıyorum telefonu ;)www.technopat.net
Bunu açmıştım.
Yukarıdaki sosyal sekmesini genişletin açtığım konular olması lazım oraya gidip son sayfayı seçin.Bunlara bakmanın kolay yolu var mı? Malum 3 seneyi geçmiş, söylerseniz bu mesajı düzenlerim.
Bende aynı telefonu kullanıyorum hocam. Herkes de aynı sorunlar var demek.Aynı telefonu şu an elimde tutuyorum şarjda bende de ısınıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.