Ömer faruk SÖNMEZ
Hectopat
Daha fazla
Ben de eski hesabımda crack'li Premiere Pro kullandığım için ban yemiştim. Kardeşim kaliteli kurgu yapmak için 750 TL mı vereyim TR'de taşıyoruzBende korsana teşvikten bana göre saçma bir şekilde ban yedim. Yorum buydu.
"Sıcaklık değerlerini hiçbir program görmüyor tanımıyor bilmiyor. Başka kullanan varsa ve bakabildiyse herhangi bir programdan belirtebilir o programı da denerim." (SSD sıcaklığından bahsediyor.)
Bu yoruma cevap olarak; Aida64 programında gözüküyor ama full sürüm olması lazım. 10 dakikalığına crackleyip bakın. Yazdım ve 3 saatliğine mi ne korsana teşvikten ban yemişim.
Bana ban atan hassas moderatör arkadaş Türkiye'de yaşadığımızı unutuyor galiba. Korsan bu kadar hassassan sadece 10 dakikalığına SSD sıcaklığına bakmak için arkadaşa 30 dolar yolla da Aida64 lisansı alsın. Bana biraz daha saçma gelense Technopat kurallar konusunda böyle bir kural yok.
Bende korsana teşvikten bana göre saçma bir şekilde ban yedim. Yorum buydu.
"Sıcaklık değerlerini hiçbir program görmüyor tanımıyor bilmiyor. Başka kullanan varsa ve bakabildiyse herhangi bir programdan belirtebilir o programı da denerim." (SSD sıcaklığından bahsediyor.)
Bu yoruma cevap olarak; AIDA64 programında gözüküyor ama Full sürüm olması lazım. 10 dakikalığına crackleyip bakın. Yazdım ve 3 saatliğine mi ne korsana teşvikten ban yemişim.
Bana ban atan hassas moderatör arkadaş Türkiye'de yaşadığımızı unutuyor galiba. Korsan konusunda bu kadar hassassan sadece 10 dakikalığına SSD sıcaklığına bakmak için arkadaşa 30 dolar yolla da AIDA64 lisansı alsın. Bana biraz daha saçma gelense Technopat kurallar konusunda böyle bir kural yok.
HW Info'dan benimde haberim var ama kullanmış olduğum Adata M.2 SSD'nin sıcaklığını göstermiyor, bilinmeyen aygıt diye hata veriyordu. ama Aida64 gösteriyordu o sebeple Aida64 önerdim.@balikeat alternatif programlar üzerinden de sıcaklık görüntülemeleri gayet iyi yapılabiliyor. Mesela HW Info.
Ancak Sosyal'de Crack ve Korsan kullanıma destek verilmemektedir.
Recep Baltaş, dünya üzerindeki bir numaralı nefret unsuru ülkenin bayrağını kapak fotoğrafı için kullanırken, ben İsrail bayrağı yüzünden ceza aldım. Sebebi, üyeler arasında tartışma çıkarabilecek görsel kullanımı. İsrail, üyeler arasında tartışma çıkarabilecek bir nefret unsuru ancak ABD değil güya moderasyona göre, daha doğrusu hoşlarına gitmediği durumlarda ikiyüzlülük yapmaktan çekinmiyorlar. Söz konusu huzur ortamını koruma ilkeleri ciddi şekilde istismar ediliyor.
Daha geçen bir konuda bile, yanlışını söylememe rağmen kabul etmeyen birisi mi diyor bunları?Moderatörler yazar seçiyor diye düşünüyorum şahsen çünkü seninde dediğin gibi haklı olan birini gördükleri zaman konuyu kapatıp savunma hakkı vermiyorlar bu sitedeki moderatörlerin acilen değişmesi gerek ve yerine bu işleri daha iyi yapabilecek birileri gelmeli.
Eski hesabımın 1 mesaj yüzünden 2060 yılına kadar yasaklandığını saymazsak pek dokunmuyor. Ceza sebebi de troll.
Alt tarafı bir internet sitesi burası, bu kadar kasmayın kendiniz. Şimdi bu yazdıklarım yüzünden gene ban veya ceza yiyeceğim, biliyorum. Zaten doğru konuşanı 9 köyden kovarlarmış.
Kendilerini bir şey zannediyorlar, hele ki şu yazım noktalama kuralları varya bunlar için tam bir bahane. Sorsan çoğu nerede nokta nerede virgül kullanacaklarını bilmezler.
Korsan tamamen yasak, yani teşvik yasak demelerine gerek yok. Birine önerirsen cezayı yersin. Sık olan bir şey bu, ilginç bir durum değil.Kurallar kısmında korsana teşvikle alakalı bir şey göremedim kendiniz de inceleyebilirsiniz.
İşlem gördüğünü hiç sanmıyorum. İşlem görmediği için artık raporlamayı bıraktım, şu an bile sosyal'de raporlanması gereken tonla mesaj var ancak işlem görmediği için artık rapor etmiyorum. Ayriyetten "Gereksiz raporlama" cezası almaya niyetim yok.her rapor işlem görür merak etmeyin.
Alınan karar açık şekilde ikiyüzlülük sonucu, ben burayı terk ettikten sonra kaldırılmış olması bir şey ifade etmiyor.Bu cezanız kaldırıldı daha sonra. İki yüzlülük yok.
Daha geçen bir konuda bile, yanlışını söylememe rağmen kabul etmeyen birisi mi diyor bunları?
Yönetim doğru yolda demek ki...
Troll'ün hiçbir şekline tolerans gösterilmiyor. Troll gayet yeterli bir sebep.
İşte alt tarafı bir internet sitesi değil burası. Burası bir forum. Ve kuralları olan bir forum. Noktayı, virgülü nerede kullanacağını ilkokul bitirmiş çocuklar bile bilir.