Sosyal'e ne oluyor?

Makaleler
7
Bundan üç dört ay öncesine kadar kimsenin Toshiba HDD önerdiğini görmezdim, bundan bir ay önce ise Sosyal'de kimse ADATA SSD'leri konuşmuyordu. Şimdi ise bir kişi SSD önerisi istese hemen ADATA öneriyorsunuz. Sosyal'e ne oluyor böyle? ADATA SSD'ler uzun zamandır var şimdi mi aklınıza geldi bu SSD'yi önermek? Bu işin altında bir iş var ama bilemiyorum. Daha önceden de böyle forumlarda reklam yapanı görmüştüm ama bir ya da iki kişi yapardı. Şimdi tüm forum yapıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon tavsiyesinde Asus ve Lenovo önerdiğimiz içinde markanın çalışanları olduğumuzu sanan var :D
Forumda verilen paranın hakkını son kuruşuna kadar hakkeden ürünler önerilir. Bir kaç fanboy mevcut ancak onlarda azınlık olmaları yüzünden kolayca ortada kalıyorlar.

Her şey değişebilir. Toshiba'nın çıkarttığı HDD'ler kötüydü bana kalırsa. P300 serisi gayet başarılı ve fiyat açısından daha uygun. Hala Seagate HDD'lerde çok başarılı. Yeni Barracuda serisi bana kalırsa gayet iyi. Ancak 60-70 TL'de olsa insanlar daha ucuzuna yöneliyor. Adata SSD'ler ise 3D-Nand bellekler ile piyasadaki birçok modelden daha iyi iş çıkarıyor. Yoksa hala Samsung 850 Evo çok iyi tabii ki. Ancak fiyat olarak Adata SU800 modeller daha uygun. 1 yıl öncesinde AMD işlemcili hiçbir sistem önerilmez iken, şu anda birçok yerde Ryzen sistem öneriliyor. Yani değişir. Her şey değişir. Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir. ;)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı