Yanlışsın. Mesaj ve beğeniye değer yüklüyorsun. Konu sahibinin istatistikle değil bilgiyle işi olmalı. Bilgi=İstatistik mantığı nerede görülmüş? Bu algı kırılmalı.Bu algıyı kırmak uzun sürecek ve konu sahibinin rahatlığını kaldıracak. Genelde mesaj sayısı fazla olan adamın tecrübesi fazla olur demiyorum zaten, beğeni daha önemli. Her yüksek mesajı olan üye tabii ki bilgili değil ama fazla beğenisi olanlar genelde bilgili oluyorlar ve bu konu sahibi için bir rahatlık. Yanlış mıyım?
Şöyle söyleyeyim, zamanında bu bahsedilen sunuculardan birindeydim. Önce girdim sunucuya, forumdan üç dört kişiyi hatırlıyorum sadece, bilenler bilir kendilerini. Linç ekibi diye bir rütbe vardı mesela sunucuda, konu linki atıp lobilerinde aşağı indirmek istedikleri üyeyi kızgın yüz yağmuruna falan tutuyorlardı. Bir kişi daha vardı ki bu sunucuda, beni o davet etmişti ama, sonra onun ayrıldığını gördüm, düşündüm kendi kendime, neden ayrıldı acaba diye. Sonra gördüm ki bu ortam kötü, ben de çıktım. Kimler yapıyor bilmiyorum ama böyle ortamlar var.Kimlerin yaptığı belli mi? Belli ise siz nereden biliyorsunuz? Merak ettim, yanlış anlamayın.
Henüz yapıldığını görmedim. Kendim çatır çutur ban yiyorum, başkasına gelince mesajını siliyorsunuz. Eşit değilsiniz maalesef. 3 gereksiz mesaj raporladım 1 haftada, sadece 1 tanesi banlandı. Diğer ikisi elini kolunu sallaya sallaya mesaj yazıyordu diğer konulara.Çoğunlukla gereken yapılır, bazen soft takılabilir moderasyon ama her rapor gözden geçiyor.
Neden? Hem iftira atıyorsun, hem yaptığını arada kaynatmaya çalışıyorsun. Yaptığın hiç hoş değil.Bana yazdığın yeri geç de.
Kankam, ne diyorsun? Atın kaçıyor, tut lütfen. Araya kaynatma falan filan. Aynen, kaynasın araya. Mazallah uçarız Sosyal'den falan. Tüh!Neden? Hem iftira atıyorsun, hem yaptığını arada kaynatmaya çalışıyorsun. Yaptığın hiç hoş değil.
Genelleme yapmanız yanlış. Forumdan belki eski tadı almıyor insanlar, ama beğeni için duranların da şak diye bırakacaklarını düşünmüyorum.Su istatistikler bir hafta kalksin bak yarı yariya cekilir üye sayısı.