Sosyal'in artık zevk vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 gün arayla aynı konular açılıyor beni de biraz sıktı. 12 bin TL laptop tavsiyesi, 6 bin TL laptop tavsiyesi. Bu konular bir gün arayla açılıyor. Moderatör arkadaşlar bu konuda bir çözüm bulsanız forum için iyi olur.

Alfabemi doğru düzgün kullanmayan ben bu sosyal sayesinde cümlelerin sonuna nokta koyar ve ki yi düzgün yazar oldum.

Dur yahu. Burada tanıdığım ilk kişilersiniz. Ben yeni geldim. Zevk vermiyor diye gitme sakın. SE-207 ekibi giderse tadı tuzu kalmaz buraların.

Moderatör arkadaşlar, bu konuda bir çözüm bulsanız forum için iyi olur.
Bu tarz konuları görmezden gelmeniz yeterli olur. Kimse sizi tıklamanız için zorlamıyor. Öneri vermek isteyen verebilir. Zaten çifte konu açmak da yasak.

Günde 200 mesaj ile normal gibi. (200'ü salladım ama öyle bir şey işte)
200 gün desek, 20-30 gününde cezalı olsam, günde 100 mesaj yaklaşık.

Eskiden de aynı sayıda mesaj atıyordum ama bunun mesaj sayısı ile ilgisi yok. Sevdiğim kişilerin bırakması ve konuların aynı olması asıl sorun.

Bunun kıstası moderatör olmak değil ki. Moderatör olanlar daha çok değil daha az giriyor eskisine nazaran hatta.
Farklı işlerle ilgileniyor çoğu. Vakit bulunca da foruma giriyorlar. Gününün yarısından fazlasını neden foruma harcasın ki? Denetimi saymazsak, 1-2 saat foruma bakmak iyidir bence. Hevesi de kaçmaz insanın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…