Sosyal'in artık zevk vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da sıkıcı geliyor, oyun konuları hariç (genellikle Witcher 3) artık teknik konulara neredeyse hiç yazmıyorum bile. Ve eskisine nazaran çok daha az aktifim.
 
Misaki biraz kafayı forum ile bozmuştur, doğrudur ama eskiden daha eğlenceliydi forum. Sıkılınca giriliyor genelde zaten, uzun zaman geçirilmesi normal. Hem moderatörlerin de çoğu denetimini yapıp çıkıyor.
Forum(lar) ile bozmuş :D

Hem moderatörlerin de çoğu denetimini yapıp çıkıyor.
Genel olarak vakit ayıran var ancak Misaki kadar da değiliz. :)
 
Bir de yeni yeni kişiler ''toxic kişiler'' türedi.
Evet bunlardan birisi benim başıma bela oldu hatta. Sanal makineye Windows 2000 kurup Technopat'a girdim diye laf ediyordu bana. :D Sanırsın gerçek makineme Windows 2000 kurmuşum. Ağır bir Windows 10 fanboyu. Bloglarımın altına saçma sapan yorumlar yazıyordu. Sinir etmişti beni.
 
@Berrkay bunun kıstası moderatör olmak değil ki. Moderatör olanlar daha çok değil daha az giriyor eskisine nazaran hatta.

Az bence. En az 36 saat ayırması gerekiyor 18K mesajlı birinin.
"Pişman mısın?" diyorsanız evet, pişmanım ama artık yapacak bir şey yok. :) Konu benim mesajım sayım değil bu arada.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı