NovaRiper
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci-Yazılımcı
Arkadaşlar selamlar, malum gün içerisinde herkesin işi gücü, okulu vs. var ve bundan ötürü kullanıcılar bazı saatlerde sosyale giremeyip bazı saatlerde daha aktif oluyorlar. Gözlemlediğim kadarıyla gece saatlerinde (özellikle gece yarısından sonra) aktiflik oldukça düşük olduğu için bazı konular yanıtsız kalıyor. Haliyle istenilen etkileşim alınamadığı için ya konu tamamen cevapsız kalıyor ya da öne çıkarılması gerekiyor. Ama bazen öne çıkarmak da çözüm olamıyor çünkü öne çıkarılan saatlerde de aktiflik düşük olabiliyor. Ben de Sosyal'in en aktif olduğu saatleri merak ettiğim için bir anket düzenlemek istedim. Bu sayede Sosyal'i en verimli şekilde kullanabilmek için üyelerin en aktif olduğu zamanı saptayabilir ve konuları bu vakitlerde oluşturup (aynı zamanda aktifliğin düşük olduğu saatlerde oluşturmaktan kaçınıp) daha iyi sonuçlara ve daha fazla yanıta ulaşabiliriz diye düşünüyorum. Az bir zamanınızı ayırıp ankete katılırsanız çok sevinirim. Gelen yanıtlara göre uzun bir süre boyunca en aktif olunan zamanlarda konuyu öne çıkararak daha çok kişiye ulaşmasını bu sayede veri doğruluğunun artmasını sağlamayı planlıyorum. Sizler de sosyal üyesi olduğunu bildiğiniz arkadaşlarınızla konuyu paylaşarak daha çok kişiye ulaşmanıza yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden herkese çok teşekkürler, iyi günler diliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: