Sosyal'in kitlesi kaliteli mi?

Yönetim ve kuralların sıkı olması sebebilye diğer forumlardan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bazı kişiler bu kurallara uymayı reddettikleri zaman ceza yiyorlar ve bu sayede forum kilitlesi bir filtreden geçmiş oluyor. Konuştuğu dili düzgün bir biçimde kullanabilen insanlar artmış oluyor böylece.

Kime sorsan eskiler başkaydı der. İnsanda eskiye özlem duygusu vardır zaten. Çok güzel olmasına da gerek yok o zamanların. Eski olması ve anı bırakmış olması çoğunlukla yeterlidir.

Soruya cevap verecek olursam evet üyelerimiz ve forum gayet iyi. Buranın ortamı çok şikayet edilen kurallar ile böyle düzenli ve hoş oluyor.

Hocam ben şahsen konu başlığını beğenmedim. Ne demek kaliteli mi? Mal mı seçiyoruz? İnsandan bahsediyoruz. İnsanları kazanmak lazım. Kaybetmek çok kolay ben bugün iki kardeşimin barışmasına vesile oldum. Benden mutlusu yok. Benim için her insan değerlidir. Her insan kazanılabilir.
@24099 hocam haksız mıyım sizce?

Hocam ben şahsen konu başlığını beğenmedim. Ne demek kaliteli mi? Mal mı seçiyoruz? İnsandan bahsediyoruz. İnsanları kazanmak lazım. Kaybetmek çok kolay ben bugün iki kardeşimin barışmasına vesile oldum. Benden mutlusu yok. Benim için her insan değerlidir. Her insan kazanılabilir.
@24099 hocam haksız mıyım sizce?
Başlık düzeltildi.

Eskiden daha güzeldi.

Üye sayısı arttıkça kalitede aynı oranda artacak diye bir şey yok maalesef. Herhangi bir yerde olduğu gibi burada da seviyeli tartışabileceğin üyeler var ama bazı kendini bilmezler işin cılkını çıkarabiliyor. Bana göre bir insan bilgisi olmadığı konuda fikirlerini yazarken sırf yazmış olmak için yazmamalı. Herkes fikirlerini saygı çerçevesinde belirtebilir ama bu insanları yanlış yönlendirmemeli.

Şu aralar cidden yanlış bilgi bilmelerine rağmen onu iddia eden insanlar çok çoğaldı. Ama forumda kavga olsa bile gerçekten diğer birkaç foruma göre daha seviyeli kavga oluyor ve neticesinde konu kilitleniyor. Son zamanlarda aynı zamanda aynı konuyu üst üste açanlar başladı bir de. Troll kişiler son zamanda arttı. A'yı sorsanız B'nin cevaplarını verecek insanlar da çoğaldı. 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı