Sosyalleşemiyorum

Kafana takma sıkma kendini büyüyünce o kişilerin yüzüne bakmayacaksın. Merhaba bile demeyeceksin. Bu yüzden geleceğene odaklan arkadaşlarına değil. Çünkü eğer arkadaş çevrene odaklınırsan geleceğene odaklanamazsın.
 
Hocam bana böyle davranıyorlar başkası onla konuşuyor gayet düzgün konuşuyorlar. Sadece bende böyle ters cevap veriyorlar.

Karabük.

Sen kafana takma kalitesiz konuşmasını bilmeyen insanlarla takılma bende bağcılarda yaşıyorum mal gibi adamlar kalitesiz insanlar yaşıyor hep burada tek bir tane arkadaşım var kaliteli aynı mahallede hep onla takılıyorum sen sen ol hep kaliteli insanlarla arkadaş ol iyi biri ol Allah sana iyi insanlarla karşılaştırır imtihan dünyası işte başta kimin iyi kimin kötü, kimin kaliteli kimin kalitesiz olduğunu anlaki ileride böyle insanlarla karşılaşırsan ne olduklarını anla.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı