Sosyalleşemiyorum

Thetantuni

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün ve önceki günlerde de bir türlü sosyalleşemediğimi fark ettim. Ama yanlış anlamayın bunu beceremediğimden değil nasıl yapacağımı tam bilmediğimden. Okulda asosyel değilim ama okul dışında evet asosyelim. Kimse bana yazmıyor. Ben insanlara yazıyorum ama sadece bir konudan konuşuyoruz ve ben yazmadıkca hiç takmıyolar. Şu an şubat havalardan dolaylı dışarı da çıkamıyorum. Zaten önceden pek dışarı çıkmazdım dışarıda ne buluyorsunuz diye düşünürdüm bu düşüncem zamanla değişti ama havalar zamanla ısınacak. Sizden isteğim insanların bana yazıp yazmaması önemli değil ama yeterli arkadaşlar nasıl seçilmeli, neler konuşulmalı gibi tavsiyelerde bulunmanız. Şimdiden cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.

Genel olarak ortak arkadaş gruplarına girmeye çalış. Kafanın uyduğu insanları genelde böyle kalabalık arkadaş gruplarında bulursun. Ayrıca ne kadar çok alana hakimsen (misal: Yazılım MotoGP oyunlar bilgisayar parçaları kitaplar siyaset dünya tarihi veya daha güncel şeyler mesela trendler) o kadar fazla muhabbet açma ve dahil olma şansın olur.

Sosyalleşme faslına gelirsek normal insanlarla sohbet muhabbet gülmek eğlenmek yani ekstra şunu yap bunu yap diyeceğim bir yanı yok. Çok ciddi veya çok sulu davranma kendin ol yeter.

Düzenleme: Ayrıca spor salonu veya ilgi alanın olduğu kurslara gitmek gibi aktiviteler ile senle aynı hobiyi veya kafa yapısını paylaşan birini bulabilirsin. Mesela bir çizim kursu sallıyorum.

Genel olarak ortak arkadaş gruplarına girmeye çalış. Kafanın uyduğu insanları genelde böyle kalabalık arkadaş gruplarında bulursun. Ayrıca ne kadar çok alana hakimsen (misal: Yazılım MotoGP oyunlar bilgisayar parçaları kitaplar siyaset dünya tarihi veya daha güncel şeyler mesela trendler) o kadar fazla muhabbet açma ve dahil olma şansın olur.

Sosyalleşme faslına gelirsek normal insanlarla sohbet muhabbet gülmek eğlenmek yani ekstra şunu yap bunu yap diyeceğim bir yanı yok. Çok ciddi veya çok sulu davranma kendin ol yeter.

Düzenleme: Ayrıca spor salonu veya ilgi alanın olduğu kurslara gitmek gibi aktiviteler ile senle aynı hobiyi veya kafa yapısını paylaşan birini bulabilirsin. Mesela bir çizim kursu sallıyorum.

Tavsiyelerin için sağ ol ama grupları sevmem sınıfımda bir çocuk var bugün yanında en az 5 kişi toplandı nereden geldi bu ilgi bilmiyorum ama ilgi meraklısı değilim bana 1 kişi yeter ama kendim olmaya çalışacağım teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı