Souls-like oyunlar için lossless scalling kullanılmalı mıdır?

İşletim sistemi
Windows 11

Worseqq

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
İşlemci
intel Core i7 7700HQ 2.80
Geçenlerde Elden Ring aldım ancak sistem gereksinimlerini kontrol etmeyi unuttuğum için 30-40 FPS alıyorum. Lossless Scaling geldi aklıma ancak gecikmeye sebep oluyormuş. Souls-like oyunlar için Lossless Scaling kullanılır mı?

Son düzenleme:
Ben genelde 60 FPS kilidi aşmak ve oyunu akıcı yapmak için kullanıyorum. Dark Souls II, Dark Souls III oyunları için pencereli moda almak gerek. Dark Souls Remastered ve Elden Ring'te sorun yok. Ben sorunsuz oynadım bu oyunları. Defalarca kez bitirdim.

İndirimdeyken bende aldım ürünü denedim. Anime izlerken gram işime Yaramasa'da GTA 5 de biraz işe yaradı. Ancak zaten 90-100FPS alıyordum sadece denemek için baktım. Gecikme oluyor hocam. Gözle görülebilir bir gecikme. Souls-like oyununda gecikme önemlidir, oyundan oyuna değişsede genelleme yaparsam anında hareket etmeniz, kombo yapmanız gereken yerlerde gecikme olacağından sinir krizi geçirmeniz olası.

Star Wars: Jedi Fallen Order oyununda denedim LS'yi ve gerçekten FPS artışı var ancak 60 FPS sınırını geçmiyor mesela LS olmadan 50 FPS alıyordum ve 60'a çekmesi çok bir şey değiştirmedi bu sınır nasıl aşılır hocam?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı