TheComputerGeek
Hectopat
Daha fazla
Monster Tulpar T5 v4.1 cihazıma daha önce Sound Blaster X-Fi MB3 kurmuştum ve sorunsuz çalışıyordu. Farklı bir yolla MB5 versiyonunun indirilebildiğini öğrendim ve denedim. Fakat çok kararlı çalışmadığı için sistemi geri döndürmeye karar verdim. MB3 versiyonunu geri yüklediğimde ise "there is no supported Audio device available." hatası aldım.
Defalarca kez hem Realtek sürücüsünü hem Sound Blaster programını tamamen kaldırım düzgün bir şekilde tekrar kursam da sorun halen devam etmekte. Yerli yabancı bir sürü kaynağa baktım ama derdime çare olabilecek bir şey bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
@Recep Baltaş hocam bin bir yol daha denedim sanırım bana ancak siz yardımcı olabilirsiniz.
Defalarca kez hem Realtek sürücüsünü hem Sound Blaster programını tamamen kaldırım düzgün bir şekilde tekrar kursam da sorun halen devam etmekte. Yerli yabancı bir sürü kaynağa baktım ama derdime çare olabilecek bir şey bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.
@Recep Baltaş hocam bin bir yol daha denedim sanırım bana ancak siz yardımcı olabilirsiniz.
Son düzenleme: