Soundcloud'a giremiyorum

Bana nedense linux live'ı boot etmek ölüm gibi gelmiştir hep. Ama aklımda kalmasındansa denedim ve topu attım TTnete. Şimdi onlar düşünsün :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sırf bu konu için foruma katıldım. Arkadaşlar birkaç gündür bende de aynı sorun var. Hiç bir şekilde giremiyorum Soundcloud'a kendi bilgisayarımdan. Fakat bugün çalıştığım kurumda ve arkadaşımda girdim herhangi bir sorun yoktu. Hot spotla kendi bilgisayarımdan açıyorum ama reklam doluyor sayfa. Ben anlamadım nasıl bir iş. Haber falan da yok medyada kapatıldığına dair.

Zen Mate diyorsunuz da sorunsuz şekilde giren bir çok arkadaşım var (kız arkadaşımda dahil), engel varsa herkese engel. Mahkeme kararı, herkese mahkeme kararı. Onlar rahat girebiliyorken ben neden giremiyorum Zenmate kullanmak zorunda kalıyorum??

Zen Mate diyorsunuz da sorunsuz şekilde giren bir çok arkadaşım var (kız arkadaşımda dahil), engel varsa herkese engel. Mahkeme kararı, herkese mahkeme kararı. Onlar rahat girebiliyorken ben neden giremiyorum Zenmate kullanmak zorunda kalıyorum??
Türkiye'de sadece tek bir ISP mi var ? Olaya bu açıdan mı bakıyor ve bir de soru soruyorsunuz ?

Ben evimde çok rahat girebiliyordum sonra tatile gittim geldim artık giremiyorum. Sinirim bozuldu. Dns filan alakası yok da işte ttnetin şeyliği yeni yaptı bunu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı