Soundcloud'a giremiyorum

Profhero

Hectopat
Katılım
23 Haziran 2012
Mesajlar
21
4-5 gündür soundcloud.com'u hiçbir şekilde açamıyorum. Daha önceden sadece https'ten ulaşılabiliyordum. (ki Soundcloud ekibi bu durumun farkındaymış.) Bu 4-5 gündür ise artık https'ten de ulaşamaz oldum. Destek ekibine durumu bildirdiğimde ne kendilerinin ne de kullanıcıların yapabilecek birşeyi olmadığını söylediler. Sizce var mıdır bu sorunun bir çözümü?


Not: Chrome'da 'Bu web sayfası kullanılamıyor. (Hata kodu: ERR_CONNECTION_RESET)' , Android uygulamasında ise 'No Internet' hatası veriyor.
 
Farklı bir dns kullanıyorum fakat onu defaulta getirmek bir işe yaramıyor. VPN proxy kullanmadım yine de ccleaner'ın en son sürümü ile temizlik yaptım ve kayıt defterini düzelttim fakat sonuç değişmedi.
 
Bitdefender kaldırın, NI SSL LABview programını kaldırın yada güncelleyin. Çok fazla program çeşidi var ve çoğu güncel değil.
http://orcaservice.samsungmobile.com/SWUpdate.aspx
Bununla bios güncellemesi ve sürücülerinizi kontrol edin.
 
Bitdefender'ı kaldırdım. Technopat'ta kullanılabilecek en iyi ücretsiz antivirüs programı olarak önerildiği için kurmuştum. (Bir iki hafta önce Norton Internet Security sahibiydim fakat aboneliğimin süresi bitti. Yeni bir abonelik alana kadar onu kurmayı tercih ettim.) ki soundcloud bunlar yüklüykende çalışıyordu. SWUpdate bilgisayarımın modelini bile bilmiyor. Bana bir tek ses sürücüsü önerdi onu da yükledim şimdi. Sizce ISS'dan dolayı bir sorun olabilir mi?
 
Sizce ISS'dan dolayı bir sorun olabilir mi?
Ondan olduğunu sanmıyorum. Yukarıda söylediğim NI SSL ve NI Labview programında dns ve SSL ayarlarını bulunuyor bundan da kaynaklanabilir. O yüzden güncelleyin yada kaldırın.
Bitdefender kaldırdı isen ve sadece chrome tarayıcısında sorun varsa sık kullanılanlar yedeğini alıp kullanıcı sil yapın. CCleaner da kullanın temizlik için.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı