Soundcloud'a giremiyorum

Arkadaşlar konunun ne modemle nede bilgisayar donanım&yazılımıyla alakası yok. Güzel ülkemizin yasaklama ve sansür politikasından kaynaklanıyor. Belirttiğiniz gibi uzun bir süredir https üzerinden bağlantı gerçekleştirilebilen Soundcloud 'a artık erişim tamamen yasaklanmış durumda.

İlgili siteyi ihbarweb üzerinden arattığınızda 2015 tarihinde yeniden engellendiğini görebilirsiniz. Dns ile girişi mümkün olmamakla beraber vpn türü tünel yazılımlarıyla erişilebilmektedir. Son olarak bazı İSS 'lerden hala erişilebiliyor. Örneğin Turkcell 3g üzerinden erişime açık fakat Ttnet adsl ile hiçbir şekilde erişilemiyor.
 
@Murat5038 bende günlerdir konuyu takip ediyorum, yavaş yavaş giremeyenlerin sayısı çoğalıyor gibi. Tanıdığım pek çok kişiye denemelerini rica ettim ve karşılaştıkları manzara aynı, erişilemiyor. Tabii konunun Ttnet ile bir alakası var mı bilmiyorum ama denettirdiğim arkadaşlar Ttnet adsl kullanıcısı. Son olarak ip ban yemiş olma ihtimali sıfır, statik ip kullanmadığım için modemi kapatıp açınca yeni ip tahsis ediliyor. Bakalım yakında belli olur.
 
Üşenmedim elimde olan live linux ile boot edip denedim, sonuç aynı. Sanırım işletim sistemi, bilgisayar, modem vs değiştirip denemek yerine Ttnet'i tamamen değiştirsem çok daha hayırlı bir iş yapmış olacağım :)
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı