Soundcore Q10i PC'ye kablolu olarak nasıl bağlanır?

Codillax

Decapat
Daha fazla  
Ürün kutusundan AUX çıkmadı PC'de Bluetooth ile ses kalitesi rezalet, kablolu olarak nasıl bağlayabilirim PC'ye? Type-C USB ile denedim ben mi beceremedim olmadı mı anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür AUX kablolarda gecikme olur mu Valorant, CS gibi oyunlar oynayacağımdan gecikme olmaması gerekiyor. Bir de kulaklığın diğer girişi olan Type-C girişini USB ile PC'ye bağlayınca olmuyor mu, illaki AUX mu olması gerekiyor yoksa ben mi beceremedim?

Gecikme olmaz. Type-C girişi şarj olarak belirtilmiş yalnız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Q10 var bende. Kutudan kablo çıkmıştı. Kablosuz neredeyse hiç kullanmadım, hep kablolu kullanıyorum. Diyeceğim şu ki kaliteli bir AUX kablosu almanızı öneririm çünkü eskiden iPhone kulaklığını laptopa bağlamak için bir kalitesiz bir de kaliteli kablo almıştım. Aradaki fark çok barizdi. Markasız, ne olduğu belli olmayan kablolar cızırtı da yapıyor.

Q10 var bende. Kutudan kablo çıkmıştı. Kablosuz neredeyse hiç kullanmadım, hep kablolu kullanıyorum. Diyeceğim şu ki kaliteli bir AUX kablosu almanızı öneririm çünkü eskiden iPhone kulaklığını laptopa bağlamak için bir kalitesiz bir de kaliteli kablo almıştım. Aradaki fark çok barizdi. Markasız, ne olduğu belli olmayan kablolar cızırtı da yapıyor.
Aklınızda bir marka var mı kaliteli diyebileceğiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı