Soundcore Q10i vs Q21 NC

İbrahim Han

Centipat
Daha fazla  
Q10i kulaklığımdan çok memnundum ama dün çalındı. Bugün yenisini almak istiyorum ve acil şekilde karar vermem gerekiyor, fiyatlarının birbirine yakın olduğunu gördüğüm için kararsız kaldım. Gün boyu kulaklık kullanan birisiyim. Q21i NC bass durumu, konforu, netliği vb. özellikleri nasıl Q10i'den iyi midir yoksa yine Q10i mi almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldın mı bilemiyorum ama Q10'dan Q20'ye sonrasında da Q21i'ye geçtim. Öncelikle Q20 ve 21 aynı ürün. Netlik ve ses kalitesi olarak Q21 önde fakat bass vursun öyle gitarla akustikle vs işim yok dersen Q10'dan sonra bir miktar üzebilir. Bass olarak Q10 çok fena çünkü.

Kral valla Q21i aldım şimdilik memnunum daha bugün geldi dışarıda dinleme fırsatım olmadı. Q30 alacaktım normalde çünkü arada sadece 200TL bir fark vardı ama yorumlarına bakındığım zaman pedleri yırtılıyor, dışarı ses veriyor, rüzgarda kendi kendine mod değiştiriyor, kulaklık bir yere temas edince mod değiştiriyor vs. bundan dolayı Q10i'den vazgeçip Q21i aldım

Kral valla Q21i aldım şimdilik memnunum daha bugün geldi dışarıda dinleme fırsatım olmadı. Q30 alacaktım normalde çünkü arada sadece 200TL bir fark vardı ama yorumlarına bakındığım zaman pedleri yırtılıyor, dışarı ses veriyor, rüzgarda kendi kendine mod değiştiriyor, kulaklık bir yere temas edince mod değiştiriyor vs. bundan dolayı Q10i'den vazgeçip Q21i aldım
Hayırlı olsun hocam. Memnunum ben de Temmuz'da Q20 Kasım başında da Q21i'ye geçmiş birisi olarak çok pahalı kulaklıklar kullanmadım ama tatmin edici ürün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı