Elektronik SoundPEATS Air 4 Pro 1235 TL

Tamamen kesme şansı maalesef yok hocam düzensiz sesleri duyabilirsin tabii daha az ses olacak şekilde ama duyarsın.
HT05 ses seviyesi orta-yüksekteyken izole edebiliyordu biraz. Ondan memnundum. Enes Özen'in ANC performans tablosunda bu kulaklık HT05'den bir tık yukarıda gözüküyor ama tabi iki kulaklığı da kullananlar daha iyi bilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5:28

HT05 ses seviyesi orta-yüksekteyken izole edebiliyordu biraz. Ondan memnundum. Enes özen'in ANC performans tablosunda bu kulaklık HT05'ten bir tık yukarıda gözüküyor ama tabii iki kulaklığı da kullananlar daha iyi bilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5:28

Evet bu videoyu izlemiştim olağanüstü denemez ama HT05 sen daha çok memnun eder bence de.

Arkadaşlar kusura bakmayın, konuda bilgili arkadaşları görünce sizlerede sormak istedim. Huawei FreeBuds SE 3 1640 tl. Nasıl sizce değer mi. İyi kulaklık mıdır. Bu fiyata alınır mı. Telefonum 15 pro max.
Eğer değmez derseniz bir kulaklık önerebilir misiniz rica etsem.

Hocam bu arada ANC açıkken dip ses geldiğine dair çok yorum gördüm, böyle bir şey var mı?

Hayır aksine önceki deneyimlerime göre dip ses hiç almadım. Gördüğüm kötü yorumlarda olan çoğu şeyi yaşamadım ama başkasına denk gelebiliyor demek ki. Hiçbir kusurunu görmedim şimdilik. En ayar olduğum durum dokunmatik kısmı hassas biraz onu yazılımdan kapatma opsiyonunu kullanmak istiyor insan.

ANC performansı nasıl? Bir de kulaktan çıkarınca ANC kapanıyor diye bir şikayet gördüm doğru mudur?

Benimki şu an gümrükte ama iade etsem mi diye düşünmüyor değilim. Daha önce HT05 kullanmıştım ondan memnundum.

Düzensiz sesleri engellemesi mümkün değil örnekleyelim mesela. Otobüsteyken motorun yanındaki koltuğa bile otursan ANC'yi açtığında dışarının sesini almıyorsun.

Kulaklık bugün elime geçti. Evde biraz kullandım biraz da dışarda deneyip öyle karar vereceğim ama pek memnun olmadım gibi. Kulaklıkların üzerinde şarj durumunu gösteren bir indikatör yok. Şarj oldu mu olmadı mı anlamak mümkün değil. Uygulamadan %80 gibi görünüyordu ilk açtığımda, 2 saat sonra düşük şarj uyarısı vermeye başladı birden.
Blutetooth bağlantısında da istikrarsızlık var gibi, 1-2 kere ANC modundan kendiliğinden çıktı, 1 kere de sağ kulaklık kopup tekrar bağlandı. (Uygulamayı indirip firmware güncellemesi yaptım)
Çekim mesafesi de az geldi sanki HT05'e göre.
Bir de kulaktan çıkarınca 2 saniye sürüyor şarkının durması. Bir tık hızlı olabilirmiş.

Kulaklık bugün elime geçti. Evde biraz kullandım biraz da dışarıda deneyip öyle karar vereceğim ama pek memnun olmadım gibi. Kulaklıkların üzerinde şarj durumunu gösteren bir indikatör yok. Şarj oldu mu olmadı mı anlamak mümkün değil. Uygulamadan %80 gibi görünüyordu ilk açtığımda, 2 saat sonra düşük şarj uyarısı vermeye başladı birden.
Blutetooth bağlantısında da istikrarsızlık var gibi, 1-2 kere ANC modundan kendiliğinden çıktı, 1 kere de sağ kulaklık kopup tekrar bağlandı. (uygulamayı indirip Firmware güncellemesi yaptım)
Çekim mesafesi de az geldi sanki HT05'e göre.
Bir de kulaktan çıkarınca 2 saniye sürüyor şarkının durması. Bir tık hızlı olabilirmiş.

Uzun yol yaptım ve otobüs sesinde deneyimledim. ANC modu gayet iyi kesti sesleri herhangi bir sıkıntı da yaşatmadı ancak kulaklığın kulağında olduğunu algılayan sensör açıksa ANC modunu bildiğimiz bozuyor bir kulaklıkta çalışıyor diğerinde çalışmıyor falan gibi şeyler oluyor. Her neyse o özelliği kapatınca sıkıntı da yapmadı. ANC modu açık orta üst ses seviyesinde 3-4 saat civarı kullanım sağladı. Kutu içinde şarj olmasına gelirsek 10-15 dakika durdu geri aldım 2 saat kadar yine götürdü. Şarj süresinin kısa olacağını zaten biliyordum o yüzden normal geldi. ANC modu kullanıyorsan kulakta olduğunu algılama sensörü kapalı olmalı. Dokunmatik olarak da bir sıkıntı yaşamadım denebilir. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de fazlasıyla tatmin etti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı