Executioner
Megapat
Daha fazla
O sensör pek kararlı çalışmıyor gibi evet. Ama sensör açıkken deneme amaçlı çok defa tak çıkar yaptım kulaktan, görebildiğim kadarıyla ANC'den kendiliğinden çıkmadı. Ya arada bir kararsızlık yaratıyor ve ne zamana denk gelirse artık ya da ANC-şeffaflık modları arasındaki kendiliğinden geçiş sensör kaynaklı değil. Çünkü bir kulaklığın kapandığını gördüm kendiliğinden. Ses kalitesi HT05'den iyi evet, zaten bu beklenilen bir şey.Uzun yol yaptım ve otobüs sesinde deneyimledim. ANC modu gayet iyi kesti sesleri herhangi bir sıkıntı da yaşatmadı ancak kulaklığın kulağında olduğunu algılayan sensör açıksa ANC modunu bildiğimiz bozuyor bir kulaklıkta çalışıyor diğerinde çalışmıyor falan gibi şeyler oluyor. Her neyse o özelliği kapatınca sıkıntı da yapmadı. ANC modu açık orta üst ses seviyesinde 3-4 saat civarı kullanım sağladı. Kutu içinde şarj olmasına gelirsek 10-15 dakika durdu geri aldım 2 saat kadar yine götürdü. Şarj süresinin kısa olacağını zaten biliyordum o yüzden normal geldi. ANC modu kullanıyorsan kulakta olduğunu algılama sensörü kapalı olmalı. Dokunmatik olarak da bir sıkıntı yaşamadım denebilir. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de fazlasıyla tatmin etti.