Elektronik SoundPEATS Air 4 Pro 1235 TL

Uzun yol yaptım ve otobüs sesinde deneyimledim. ANC modu gayet iyi kesti sesleri herhangi bir sıkıntı da yaşatmadı ancak kulaklığın kulağında olduğunu algılayan sensör açıksa ANC modunu bildiğimiz bozuyor bir kulaklıkta çalışıyor diğerinde çalışmıyor falan gibi şeyler oluyor. Her neyse o özelliği kapatınca sıkıntı da yapmadı. ANC modu açık orta üst ses seviyesinde 3-4 saat civarı kullanım sağladı. Kutu içinde şarj olmasına gelirsek 10-15 dakika durdu geri aldım 2 saat kadar yine götürdü. Şarj süresinin kısa olacağını zaten biliyordum o yüzden normal geldi. ANC modu kullanıyorsan kulakta olduğunu algılama sensörü kapalı olmalı. Dokunmatik olarak da bir sıkıntı yaşamadım denebilir. Ses kalitesi ve mikrofon kalitesi de fazlasıyla tatmin etti.
O sensör pek kararlı çalışmıyor gibi evet. Ama sensör açıkken deneme amaçlı çok defa tak çıkar yaptım kulaktan, görebildiğim kadarıyla ANC'den kendiliğinden çıkmadı. Ya arada bir kararsızlık yaratıyor ve ne zamana denk gelirse artık ya da ANC-şeffaflık modları arasındaki kendiliğinden geçiş sensör kaynaklı değil. Çünkü bir kulaklığın kapandığını gördüm kendiliğinden. Ses kalitesi HT05'den iyi evet, zaten bu beklenilen bir şey.

O sensör pek kararlı çalışmıyor gibi evet. Ama sensör açıkken deneme amaçlı çok defa tak çıkar yaptım kulaktan, görebildiğim kadarıyla ANC'den kendiliğinden çıkmadı. Ya arada bir kararsızlık yaratıyor ve ne zamana denk gelirse artık ya da ANC-şeffaflık modları arasındaki kendiliğinden geçiş sensör kaynaklı değil. Çünkü bir kulaklığın kapandığını gördüm kendiliğinden. Ses kalitesi HT05'ten iyi evet, zaten bu beklenilen bir şey.

Kendiliğinden kapanma sorunu falan yaşamadım şahsen bilmiyorum. Ben sensör açıkken örnek vereyim tek kulaklığı çıkarınca o kulaklığı geri taktığımda ANC bazen kapanmış oluyordu sadece o kulaklık için. Umarım güncelleme yaparlar.

Kendiliğinden kapanma sorunu falan yaşamadım şahsen bilmiyorum. Ben sensör açıkken örnek vereyim tek kulaklığı çıkarınca o kulaklığı geri taktığımda ANC bazen kapanmış oluyordu sadece o kulaklık için. Umarım güncelleme yaparlar.
hocam ben mail attım başkaları da var dedim yaşayan, isterseniz siz de atın. Çünkü bilmezlerse harekete geçmezler.

Türkiye'de aptx lossless desyekleyen telefon yok ki neden bunu alıyorsunuz? Aptx Lossless olmayınca aptx adaptive modda çalışıyormuş. O da oyuncular için önemli. Aptx hd+ olarak çalışıyorsa iyi ama öyle bir bilgi bulamadım. Samsung değilse telefon aptx hd+ veya ldac destekli kulaklık daha iyi olur. Ayrıca tek kıstas bu codec çözünürlükleri değil. Acemi arkadaşlar için söylüyorum. Ucuz olup yüksek çözünürlük desteklemesi çok kaliteli ses vereceği anlamına gelmiyor. Fiyatına göre çok iyi fakat markanın kullanıcı yorumları ortalama 4.1 ve bence iyi sayılmaz. Garantisi var mı acaba?

Hocam ben mail attım başkaları da var dedim yaşayan, isterseniz siz de atın. Çünkü bilmezlerse harekete geçmezler.
Hocam, ne yazmamız gerekiyor? İngilizce ve Türkçe olarak yazabilir misiniz? Bir de, önceki yazışmalarda kulaklık kutusunun şarjının uygulamada görünmediği yazılmıştı diye hatırlıyorum. Öyleyse onu da ekleyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı