İnceleme Soundpeats Air3 kulaklık ile 3 ay deneyimim

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 30.710
İyi akşamlar dostlar. Bugün 3 aydır kullandığım AirPods alternatifi olan Soundpeats Air3 kulaklığının artılarını ve eksi yönlerini anlatacağım. Günlük ortalama 3 saat kullandığım kulaklığın artıları;
+ Ses seviyesi gerektiğinden yüksek.
+ Basslar ve tizler gayet bu fiyata yeterli.
+ Kutu aşırı hafif ve aşırı küçük büyük kutular gibi cebe zor sokma ve ağır bir tarafı yok. Gayet küçük ve taşınabilir.
+ İçinde Qualcomm QC3040 yonga seti olan kulaklık, bağlantı seviyesi olarak gayet çok iyi. 8-9 metre öteden ses kesilmeden dinleyebiliyorum.
+ İçinde size iyi bir ses deneyimi yaşatacak olan Qualcomm aptX Adaptive özelliği var. Ayrıca mikrofon gürültü engelleyici olarak CVC 8.0 özelliğine sahip. (Her telefonda bu özellik yok)
+ Bu ses deneyimi, 14.2mm ses sürücüleri ile daha da deneyimi arttırıyor.
+ Kulağınızdan çıkardığınızda video/müzik otomatik olarak duruyor. Gayet güzel bir sensör var.
+ Dokunmatikler logonun üzerinde ve gayet dokunma hassasiyeti iyi.
+ Yakınlık, duraklatma sensörü var dediğim gibi.
+ Kulaklık şarjları 80-90 ses seviyelerinde 4 saat gidiyor
+ IPX5 sertifikasına sahip. Ama bu özellik var diye suyun altına sokmayın. Bu sertifikalar sizin kulaklığınızın kesinlikle su geçirmediğini garantilemez.
+ 4 Mikrofonlu.
Eksileri;
- Kulaklığı düzeltirken dokunmatik sürekli dokunabiliyorsunuz.
- Kulaklık kutusunun malzeme kalitesi kötü. Üstelik menteşesi berbat. Bu özellik Air3 Deluxe modeli ile düzeltildi.
- Mikrofona aşırı önem veriyorsanız mikrofon sınıfta kalıyor. CVC 8.0 olmasına rağmen kalabalık ortamda iyi performans vermiyor.
- Bazen kulaklığa bağlanmıyor. Ancak kutuya geri koyup açınca bu sorun düzeliyor. Olmazsa resetleyin.
- Kutu çok toz topluyor. Sürekli temizlemeniz gerek.
- Full ses kulağınıza zarar verebilir. (Ses çok iyi ama kulak sağlığınız için eksi yönlere koyuyorum)

Ve arkadaşlar. Bu fiyata alınacak en iyi kulaklıklardan biri. Ama resmi garantisi yok.

Sadece müzik için bu fiyata alınır mı? Yoksa alternatifi var mıdır kulak içi üstü

Benzer bir model olarak QCY T20 önerebilirim, Air 3 kadar olmasa da gayet kaliteli bir sesi var. Kulak üstü ve silikonlu modeller çok daha iyi ses verir. Ama o konuda çok tecrübem yok maalesef. JBL T110 alabilirsiniz.

@esq
Merhaba haylou moripods almıştım lakin kulağıma büyük geldi düşme oluyordu siz true air 3 le bunu kıyaslarsanız sizce boyut olarak aynı mı? Almayı düşünüyorum ama boyutu aynı ise boşa para vermek istemiyorum.

@esq
Merhaba Haylou moripods almıştım lakin kulağıma büyük geldi düşme oluyordu siz true Air 3 le bunu kıyaslarsanız sizce boyut olarak aynı mı? Almayı düşünüyorum ama boyutu aynı ise boşa para vermek istemiyorum.

Air3 ile kulağımdan hiç düşme yaşamadım. Kulak yapınız ve boyutunuza göre değişebilir yani bana olabiliyorsa size olamayabilir.

@esq
Merhaba Haylou moripods almıştım lakin kulağıma büyük geldi düşme oluyordu siz true Air 3 le bunu kıyaslarsanız sizce boyut olarak aynı mı? Almayı düşünüyorum ama boyutu aynı ise boşa para vermek istemiyorum.

Moripods nasıldır bilmiyorum ama Air 3 yapısı gereği saga sola sallanınca yerinden uçmuyor. Ağırlık merkezi çoğunlukla kulağın içinde kalıyor çünkü.

Ama dış dokusu pürüzlü olduğu için kayabiliyor. Ben özellikle konuşurken veya gülerken düzeltmek zorunda kalıyorum.

Moripods nasıldır bilmiyorum ama Air 3 yapısı gereği saga sola sallanınca yerinden uçmuyor. Ağırlık merkezi çoğunlukla kulağın içinde kalıyor çünkü.

Ama dış dokusu pürüzlü olduğu için kayabiliyor. Ben özellikle konuşurken veya gülerken düzeltmek zorunda kalıyorum.

O bende de oluyor fakat kulağımdan düşmediği için sorun yok.

Air3'ten önce Haylou T15 illetini kullandım. Tavsiye etmem.

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama şu anda bu kulaklığı almayı planlıyorum. Hala kullanıyor musunuz ve tavsiye eder misiniz? İnternette memnun olan kadar memnun olmayan da gördüm. Siz ne dersiniz?

6 aydır kullanıyorum, kutusu küçük, kendisi küçük, sesi ve bağlantısı kaliteli, mikrofon kalitesi kötü, kutu ufak olduğu için içindeki batarya da küçük dolayısıyla kutunun şarjı 3 dolum anca yapıyor. Tavsiye ederim fiyatı uygun bulursanız alabilirsiniz. Amazon'dan almıştım ben.

6 aydır kullanıyorum, kutusu küçük, kendisi küçük, sesi ve bağlantısı kaliteli, mikrofon kalitesi kötü, kutu ufak olduğu için içindeki batarya da küçük dolayısıyla kutunun şarjı 3 dolum anca yapıyor. Tavsiye ederim fiyatı uygun bulursanız alabilirsiniz. Amazon'dan almıştım ben.
Bazıları sol kulaklıktan cızırtı geliyor diyorlar yorumlarda. Sol kulaklıkta ya da diğer kulaklıkta herhangi bir cızırtı oldu mu ? Kullanım açısından bir sıkıntısı var mı ?

Bazıları sol kulaklıktan cızırtı geliyor diyorlar yorumlarda. Sol kulaklıkta ya da diğer kulaklıkta herhangi bir cızırtı oldu mu? Kullanım açısından bir sıkıntısı var mı?

Yok cızırtı olmadı. O muhtemelen yanlış kullanımdan kaynaklıdır. Kulaklığın son sesi çok yüksek, uzun süre ses sonda çalıştırınca hoparlörler patlıyor olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı