İnceleme Soundpeats Air3 kulaklık ile 3 ay deneyimim

• Konuyu başlatan esq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 117
  • Görüntüleme 31.138
@esq
Merhaba haylou moripods almıştım lakin kulağıma büyük geldi düşme oluyordu siz true air 3 le bunu kıyaslarsanız sizce boyut olarak aynı mı? Almayı düşünüyorum ama boyutu aynı ise boşa para vermek istemiyorum.

Air3 ile kulağımdan hiç düşme yaşamadım. Kulak yapınız ve boyutunuza göre değişebilir yani bana olabiliyorsa size olamayabilir.

Moripods nasıldır bilmiyorum ama Air 3 yapısı gereği saga sola sallanınca yerinden uçmuyor. Ağırlık merkezi çoğunlukla kulağın içinde kalıyor çünkü.

Ama dış dokusu pürüzlü olduğu için kayabiliyor. Ben özellikle konuşurken veya gülerken düzeltmek zorunda kalıyorum.

O bende de oluyor fakat kulağımdan düşmediği için sorun yok.

Air3'ten önce Haylou T15 illetini kullandım. Tavsiye etmem.

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama şu anda bu kulaklığı almayı planlıyorum. Hala kullanıyor musunuz ve tavsiye eder misiniz? İnternette memnun olan kadar memnun olmayan da gördüm. Siz ne dersiniz?

Merhaba, konuyu hortlatıyorum ama şu anda bu kulaklığı almayı planlıyorum. Hala kullanıyor musunuz ve tavsiye eder misiniz? İnternette memnun olan kadar memnun olmayan da gördüm. Siz ne dersiniz?

6 aydır kullanıyorum, kutusu küçük, kendisi küçük, sesi ve bağlantısı kaliteli, mikrofon kalitesi kötü, kutu ufak olduğu için içindeki batarya da küçük dolayısıyla kutunun şarjı 3 dolum anca yapıyor. Tavsiye ederim fiyatı uygun bulursanız alabilirsiniz. Amazon'dan almıştım ben.

Bazıları sol kulaklıktan cızırtı geliyor diyorlar yorumlarda. Sol kulaklıkta ya da diğer kulaklıkta herhangi bir cızırtı oldu mu ? Kullanım açısından bir sıkıntısı var mı ?

Bazıları sol kulaklıktan cızırtı geliyor diyorlar yorumlarda. Sol kulaklıkta ya da diğer kulaklıkta herhangi bir cızırtı oldu mu? Kullanım açısından bir sıkıntısı var mı?

Yok cızırtı olmadı. O muhtemelen yanlış kullanımdan kaynaklıdır. Kulaklığın son sesi çok yüksek, uzun süre ses sonda çalıştırınca hoparlörler patlıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…