Soundpeats Truefree 2 vs Haylou GT1 XR

Bars99

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, TrueEngine 3 SE düşünüyordum ama aileme pahalı geldi. 😅 Onun için bu ikisi arasında kaldım. İnternette direkt karşılaştırma bulamadım. TrueFree 2'nin, eski kulaklığım GT1'den daha iyi olduğunu anladım ama GT1 Plus/XR düz modelden sanırım çok farklı değil ses kalitesi olarak ve XR modeli şu an 260 lira. Eğer TrueFree 2 gibi GT1'den çok daha iyi değilse 260 liraya almaya değmez sırf aptX ve uzun batarya ömrü için. Bu ikisini de kullananlar var mı? GT1'ın ses kalitesi ve diğer özellikleri hoşuma gitmemeye başlamıştı çünkü son zamanlarda.

Ben XR öneririm.
Gt1 ile GT1 XR veya Plus modellerinin ikisini de kullanma imkanınız oldu mu?
Merhaba, TrueEngine 3 SE düşünüyordum ama aileme pahalı geldi. 😅 Onun için bu ikisi arasında kaldım. İnternette direkt karşılaştırma bulamadım. TrueFree 2'nin, eski kulaklığım GT1'den daha iyi olduğunu anladım ama GT1 Plus/XR düz modelden sanırım çok farklı değil ses kalitesi olarak ve XR modeli şu an 260 lira. Eğer TrueFree 2 gibi GT1'den çok daha iyi değilse 260 liraya almaya değmez sırf aptX ve uzun batarya ömrü için. Bu ikisini de kullananlar var mı? GT1'ın ses kalitesi ve diğer özellikleri hoşuma gitmemeye başlamıştı çünkü son zamanlarda.
Bir de Haylou GT5 var. Ama bir de TrueFree 3 ile GT5'de RealTek çip var. GT1'de de vardı ve Bluetooth bağlantısı çok kaliteli değildi. XR'da QCC3020 var o kafamı karıştırıyor. Diğer yandan da sanki diğer ikisi ses kalitesi olarak daha iyi.

Gt1 ile GT1 XR veya Plus modellerinin ikisini de kullanma imkanınız oldu mu?

Bir de Haylou GT5 var. Ama bir de TrueFree 3 ile GT5'de RealTek çip var. GT1'de de vardı ve Bluetooth bağlantısı çok kaliteli değildi. XR'da QCC3020 var o kafamı karıştırıyor. Diğer yandan da sanki diğer ikisi ses kalitesi olarak daha iyi.
GT1 ve Plus kullandım.

GT1 önermem bu bütçede. Basic 2 yerine alınması gereken bir kulaklık bence.
XR ise Plus'un bir tık üstü diyebiliriz.
aptX özelliği cidden çok fark ettiriyor.

Bir sürü Haylou modeli var, ben bile bir Haylou sever olarak aklımda tutamıyorum.

Yerinizde olsam XR alırdın.

Anladım, peki XR ile Taotronics 79 pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
@Mansion siz ne düşünüyorsunuz? Stem style denilen Airpods tarzı sevmiyorum.

Güzel bir kulaklık duruyor.

Evet, okudum bunu. Sanırım XR alacağım hem daha ucuz olduğu için hem QCC3020 için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı