Ayrıca bazı insanlarda mide bulantısı da yapıyormuş ilginç bir biçimde. Evet rahatsız edici bence de.
Ben daha çok sesin etki ettiğini düşünüyorum GTA 5 oynarken tüm canlıları silip sesi kapatıp gölgeleri kapatırsak korkunç olur mu acaba?Küçük bir not: Boş olmasıyla pek bir alakası yok. Aslında var ama sadece Source 1'e özel değil. Önünüze tamamen boş GTA V haritasını da koysam, RDR 2'yi de koysam, yine korkarsınız![]()
Sebebi @TerabyteForever hocamın da dediği gibi gölge yetersizliği olabilir. Sanallığı buram buram hissettiriyor. Bir diğer teorim de pastel renklerin ağırlıkta olması. İnsanı istemsizce rahatsız ediyor. Renk seçimi ortama göre daha gerçekçi yapılsa bu "korkunçluk" bir nebze azalır.
Küçük bir not: Boş olmasıyla pek bir alakası yok. Aslında var ama sadece Source 1'e özel değil. Önünüze tamamen boş GTA V haritasını da koysam, RDR 2'yi de koysam, yine korkarsınız
O Motion sickness. Sebebi de fov ayarlarının tutarsız olması. Bende de yapıyor. O lanet şey yüzünden bitirememiştim Half-Life'ı. Sonradan birkaç fov ve bob ayarı ile çözdüm ama bu sefer de oynama hevesim kalmadı![]()
Ben daha çok sesin etki ettiğini düşünüyorum GTA 5 oynarken tüm canlıları silip sesi kapatıp gölgeleri kapatırsak korkunç olur mu acaba?
Deneyeceğim hocam. Sonucu yazarım.
Ben daha çok sesin etki ettiğini düşünüyorum GTA 5 oynarken tüm canlıları silip sesi kapatıp gölgeleri kapatırsak korkunç olur mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.