Source 2 geliyor mu?

68515

Hectopat
Katılım
25 Eylül 2020
Mesajlar
1.444
Çözümler
14
CS:GO 10 yaşına neredeyse girmek üzere, bu sebepten oyuna farklı farklı çıkartmalar geldi, bunlardan en dikkat çekeni üzerinde "Source 2 club" yazan çıkartma oldu. Bu çıkartmayla Valve bize Source 2'ye geçeceğini doğruluyor mu? (oyuna son zamanlarda çok fazla güncelleme ve değişiklik getirildi.)

FaUPevPUIAQ517C.png
 
CS:GO 10 yaşına 4 gün önce girdi zaten. Major bittikten sonra espor sektörü tatil arasına girdikten sonra gelebilir. Yine de CS:GO hala dünyanın en iyi FPS oyunu ve Faceit oynarken çok keyif alıyorum. Tek girsem bile çok zevkli oluyor. Valorant gibi iğrenç bir oyunu oynayıp tiksinmiş biri olarak her gün 7 saatin üstünde CS:GO oynuyorum, Source 2 gelmesine gerek de yok her türlü on numara oyun.
 
Source 2 bekleyen hayranlar için yapılan ufak bir göndermeden başka bir şey değil. Source 2 oyun motoru Valve'ın Half-Life 3 gibi video oyunlarında da kullanacağı bir oyun motoru olacağı için devrimsel olması gerekiyor diye biliyorum.
 
Nedense herkes bu çıkartmayı işine geldiği gibi yorumluyor. Halbuki çıkartmanın üstündeki yazıları tam okuyunca asıl anlatılan şey ortaya çıkıyor. Conspirancy Source 2 Club yazıyor çıkartmada, conspirancy kelimesi de komplo anlamına geliyor. Yani Valve Source 2'nin geleceğine veya yakın zamanda geleceğine inananlara tabiri caizse deli komplocu tarzı bir şey demek istiyor.
 
Gelmez uzunca bir süre. Ayrıca çok abartıldı bu Source 2. Zaten şu anda kullanılan motor Source 1.5 gibi bir şey. Hileyi düzeltmeleri yeterli.
Oyunu her gün 5 saatin üstünde oynayan biri olarak konuşuyorum son 6 aydır hiç hileyle karşılaşmadım. Hem Faceit'te, hem de mm'de. Her ay ban dalgası geliyor zaten. Şu hile muhabbetini abartanların da oyunu oynadığını sanmıyorum. Hile diye birşey yok kardeşim, prime al gir oyuna hileyle karşılaşırsan bırakacağım oyunu ya. Mm'de bir ihtimal 100 oyunda 1 tane hile gelebilir ama Faceit'te bu oran zaten %0. Bu kadar rahatsız oluyorsan Faceit oyna, gayet güzel elo sistemi var ve puan karşılığında ücretsiz skin veriyorlar.
 

Geri
Yukarı