Source 2 geliyor!

• Konuyu başlatan Adieu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 160
  • Görüntüleme 20.680
VAC çalışmıyorken doğru dürüst, hâla sunucular 128tick değilken bu haliyle nasıl oynanıyor anlamıyorum. Source 2 gelicekse hile korumaya karşı sağlam korumalı gelir umarım yoksa ne değişecek.

Daha dün 2.500 saat CS:GO'su olan 8 yıllık hesabımla ranked girdim, karşıma 19 saat CS:GO'su olan hesap geldi ve yargı dağıttı. Şimdi böyle olunca adam hile olmasa bile psikolojik olarak hileymiş gibi geliyor. Hileciler artık mevlana açmıyorlar gibi ancak belli etmemeye çalışarak ufak ufak açtıklarını düşünüyorum wall+aim gibi hileleri.
Isınmadığınız içindir, CSGO kolay bir oyun değil.

Şu an Source 2 çiksa bile oyuna tam entegre olması 2 3 yılı bulur. Hem E-spor anlamında hem pazar olarak hem oynaniş 10 yıldır olan 8 9 yıldır da E-spor da aktif olan bir oyun birden değişmez. Ama illaki Source 2 gelecek bu kesin. Bunun gelmeme sebebi Valve. Oyunu başka bir şirket yapsa eminim her yıl çok büyük değişimler geçirtirlerdi ama Valve Steam'e sahip olduğu için bir oyunla ugraşmak istemiyor zaten şirket Steam'le yoluna devam edebiliyor. 2-3 yıl önce de lafı gecmiş demişsiniz de normal bu bu tarz büyük oyunlar bir anda değişmez ki bunun atölyesi var, skinleri var, topluluk sunucuları var, esporu var, bet siteleri var. Kaç yıllık oyun oynayanina sormadan, danışmadan geçemez Valve'in bir yeri yemez CS'de bunların biri olmasa CS olmaz zaten.

Çıkması imkansız boşa hayal kurmayın adamlar zaten iyi para kazanıyor.
Source 2 çıkarsa yakalanacak hype'ın farkında mısın? Adamların kazandığı para kim bilir kaç katına katlanacak. Ayrıca para kazanımı düşürme gibi bir durum yok.

Gelen oyuncu sayısı artınca skinlere ve diğer itemlere olan talep artacak. Bu talep artışından dolayı pazar fiyatları da artacak. Klasik steam pazar mantığı.

Bugün olmasa bile yarın bir gün Source 2 bu sebeplerden dolayı çıkacak ve o yarın çok uzak gibi durmuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı