Source 2 motoru CS:GO'ya kalıcı olarak mı gelecek?

Oyunda hile yok denecek kadar az zaten. Herkes "hile var" diyor ama oyunu trolleyip güven faktörünüzü düşürmediğiniz sürece oyunda karşınıza hiç hile gelmiyor.

Güven faktörü oyunu trollediğin zaman düşmüyor. Hile kullanan birileri ile aynı lobiden girdiğin zaman, ve o hile olanlar ban yedikten sonra düşüyor. Ayrıca CS:GO oyunu sadece Valve'nin kendi platformunda oynanmıyor. FACEIT platformunda bile hile var, premium oyunlarda bile her türlü hile var. Bunun oyunu trollemek ile güven faktörü ile tam olarak bir alakası yok, ama evet güven faktörü düşük birisi için karşıya hile gelme olasılığı daha yüksek. Lanet olası oyunu bıraktım. Yeni oyun motoru geldiği zaman sadece hevesimi alırım ve sonra yine bırakırım. Çünkü kitlesi boş. Örnek 2700 elo olan birisi ne demektir ? Yarı profosyonel sayılabilir, bu eloya sahip birisi mikrafondan iletişim kurmadan bile oyunu okumalı, ayrıca oyunun okunacak bir tarafıda yok, çünkü leş gibi ezber bir oyun dönüyor neredeyse her maç, ama ben 2700elo 3k elolara sayı ile info vermeme rağmen bunu bile idrak edemeyip boş boş oyun oynanıyor. CS:GO'nun tek olumsuz tarafı hile değil. Rank sistemi FACEIT platformu dahil her yerde leş. 3k elolar yanında birlikte 3-4 tane level 1-2 tiplerle girip karşıya level 4-5 düşürüp elo kasıyorlar, sonra da senin maçına düşüyorlar ve içine ediyorlar oyunun. Gelde toxic olma :) Hayır bir de elo boost tayfasında ki tipler eloları yüksek diye seni her türlü aşağılamaya hakları doğuyor. Gerçek öyle değil ama. Şu platformlarda gerçekten ranklar doğru olsaydı emin olun sıradan bir LEM, ya da sıradan bir level 7 şimdi ki 2.500elolardan daha iyidir. Oyun güzel, ama kitlesi kötü olduğu için, zaten taktiksel anlamda sınırlı olmasından dolayı iyice rezil bir hale dönüşüyor.
 
Güven faktörü oyunu trollediğin zaman düşmüyor.
Yanlış biliyorsunuz. Oyunbozanlık veya sesli küfür üzerinden fazlasıyla rapor yerseniz sadece rekabetçi cezasıyla kalmiyorsunuz. Aynı zamanda Güven faktörünüz düşüyor ve takımına benzer kişiler geliyor.
 
Hayatında başka bir FPS oynamadın sanırım.
Bana dediniz sanırsam. CS:GO'yu, Valorant'ı, Black Squad'ı, çoğu CoD oyununu, çoğu Battlefield oyununu, Squad'ı, Insurgency'i, tüm Counter-Strike oyunlarını, Zula'yı ve Wolfteam'ı oynadım. Kararım hiç değişmedi.
 

Geri
Yukarı