Source Engine kullanan tüm oyunlarda FPS düşmesi

İşletim sistemi
Windows 8.1

301230

Decipat
Yer
???
Source Engine harici oyunlarda hiç FPS düşmesi sorununu yaşamazken, TF2, CS:GO, portal, Half-Life 2 yani bu 4 oyunda hep FPS düşmesi yaşıyorum. Portal'ı dün FPS düşmesi yaşaya yaşaya oynadım. Sizce sorun nedir?

Bir anda düşüyor, ardından yine eski haline, dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Portal'ı dün FPS düşmesi yaşaya yaşaya oynadım. Sizce sorun nedir?
Daha geçen bitirmiştim oyunu şimdi ending videosunu YouTube'a atmak için edit yapıyordum. :D

Drop nadir yaşamışımdır.

Source Engine harici oyunlarda hiç FPS düşmesi sorununu yaşamazken, TF2, CS:GO, portal, Half-Life 2 yani bu 4 oyunda hep FPS düşmesi yaşıyorum. Portal'ı dün FPS düşmesi yaşaya yaşaya oynadım. Sizce sorun nedir?

Bir anda düşüyor, ardından yine eski haline, dönüyor.
Source Engine bir tarihi eser. 2004 yılından kalmış bir oyun motoru. Sisteminin 5 yıllık olduğunu söylemiştin böyle sorun olması normal gibi. Beni bilgisayarım 3 yıllık ama böyle bir sorun yok benim bilgisayarımda darboğaz sorunu var o başka konu. CS:GO'ya Source 2 Engine gelirse drop sorunu çözülür gibi gözüküyor.

Source Engine bir tarihi eser. 2004 yılından kalmış bir oyun motoru. Sisteminin 5 yıllık olduğunu söylemiştin böyle sorun olması normal gibi. Beni bilgisayarım 3 yıllık ama böyle bir sorun yok benim bilgisayarımda darboğaz sorunu var o başka konu. CS:GO'ya Source 2 Engine gelirse drop sorunu çözülür gibi gözüküyor.
Galiba çok eski olmasından kaynaklı, sistemimle aralarında 11 sene var neredeyse, şu Source 2'ye geçsin de az grafik görsün gözümüz, bir de önceden oynarken, hiç FPS drop yaşamıyordum, nedense bu zamanlarda başladı.

Source Engine eskidi ancak kullanılamaz halde değil, yakın zaman önce Portal, Portal 2, Half-Life: Source gayet güzel oynuyordum. Gerçi HD Graphics kullandığım için grafikleri kökleyemiyordum.

Source Engine nedeniyle iki defa bilgisayar yaktım. İlk bilgisayarımı Team Fortress 2 Zombie mod oynarken, şu anda kullandığım bilgisayarın 940M GPU'sunu Garry's Mod'da nükleer bomba attıktan sonra yaktım.

Source Engine eskidi ancak kullanılamaz halde değil, yakın zaman önce Portal, Portal 2, Half-Life: Source gayet güzel oynuyordum. Gerçi HD Graphics kullandığım için grafikleri kökleyemiyordum.

Source Engine nedeniyle iki defa bilgisayar yaktım. İlk bilgisayarımı Team Fortress 2 Zombie mod oynarken, şu anda kullandığım bilgisayarın 940M GPU'sunu Garry's Mod'da nükleer bomba attıktan sonra yaktım.
Source Engine efsane oyun motoru, ona lafımız yok grafikler falan güzel ama optimizasyonu yeni sistemlerle pek uyuşmuyor.

Hocam bende 840M kullanıyorum, en yüksek grafiklerde ard arda 4 kez nükleer bomba attım, GPU 2-3 derece yükseldi, 2 GB DDR3 bir de benim (Garry's Mod'da eski kanalımda test videosu bile var, ama 1 tane nükleer bomba.)

Hocam bende 840M kullanıyorum, en yüksek grafiklerde ard arda 4 kez nükleer bomba attım, GPU 2-3 derece yükseldi
Koşullar bilgisayarın yanmasına müsade ediyordu ancak ben fark edememiştim. Yazın ortasında dizimin üstünde oynamıştım salak gibi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı