Aygıt üzerinde 24V yazıyor ve ben de 12V adaptör ile çalıştırmayı denedim ama şerit ledi bozmuş sanırım. Kendi USB aygıtı ile denediğimde birkaç ledi yanıyor gerisi yanmıyor şu an. 12V adaptör fazla mı geldi acaba?
Kendi kontrolcüsü USB üzerinden çalışıyor. Oradan 5V çekiyor bunda sorun yok. Bir de ayrıca adaptör ile çalışan kontrolcü aldım ve adaptör takarsam ne olur diye merak ederek böyle bir şeye kalkıştım. Adaptörü takıp bluetooth üzerinden bağlanmayı denedim ama aygıt görünmedi ve o sıra şeritte ilk led zayıf şekilde yanmaktaydı. Ben de çıkartıp tekrar kendi kontrolcüsü ile USB'ye bağladım ve ilk 8-10 kadar led içinde birkaç tanesinin rastgele renklerde yandığını gördüm. Kasada kullanmak için DC uçlu kablo hazırlamıştım ve onu takarak denedim bu sefer aygıt bluetoothta görünüyordu ama ledler yine yanmıyordu. Ben de şeritin kablosunu kesip şeritteki bağlantı yerlerini tek tek deneyerek arızalı olmayan yeri tespit ettim. Yaklaşık 10 kadar ledi kestim ve şu an şerit normal şekilde çalışıyor. Dediğin gibi aygıt 5-24V aralığında çalışır belirtilmiş ama muhtemelen 12V adaptör iyi gelmedi ona. 5V'luk adaptör alıp bir de öyle deneyeceğim.Merhaba. Kendi satış sitesinde 5-24 volt DC aralığında çalışabildiği belirtilmiştir, 12 volt DC'nin fazlalığı bu nedenle söz konusu olamaz, ancak 5 volttaki çalıştırmada 5 voltluk adaptörün watt gücü yetersizliğinden LED'lerin tümü ayni parlaklıkta yanmamış olabilir, ancak 12-24 volt DC' de uygun watt güçlü adaptörlerle ayni sıkıntı yine devam ediyorsa garanti kapsamında bu ürünün değiştirilmesini talep edin. Çünkü cihazın normal LED çalıştırma voltajı 5-24 volt DC olarak kendi satış sitesinde özellikle belirtilmiştir. Kolay gelsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.