Space One vs Q30

Cpt.Revenger

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Ryzen 5 5600
Anakart:Asus prime a320m-F
Ekran Kartı:Gtx 1650
Kasa:Darkflash skywalker
Depolama:512gb ssd
Ram:16 Gb 3000mhz
Arkadaşlar uzun süreler boyunca kulak içi kulaklık kullandım ve sıkıldığım için kulak üstü bir Bluetooth kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.
Anker markasında karar kıldım ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum.

Arkadaşlar uzun süreler boyunca kulak içi kulaklık kullandım ve sıkıldığım için kulak üstü bir Bluetooth kulaklığa geçmeyi düşünüyorum.
Anker markasında karar kıldım ve bu iki model arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi olur? Kullanan kişilerin yorumlarını bekliyorum.
Space one özellik açısından daha iyi.

Aktif olarak Space One kullanıyorum. Neredeyse 1 yıl olmuştur. Fiyatına göre ben çok memnunum, öneririm.

Space One kullanıyorum çok memnunum basları güzel ses kalitesi güzel son seste bile ses kalitesi hala güzel bataryasıda gayet iyi kullanıcı olarak öneririm.

Q30 daha iyi ama kırılma şikayetleri görmüştüm. Ben olsam Space One tercih ederdim.

Pedleri nasıl hocam bazıları 3. aydan sonra dökülmeye başlıyor demiş

Space One kullanıyorum çok memnunum basları güzel ses kalitesi güzel son seste bile ses kalitesi hala güzel bataryasıda gayet iyi kullanıcı olarak öneririm.

ANC tarafı nasıl hocam ?. Kablolu bağlayınca daha da güzel oluyormuş diyorlar.

Pedleri nasıl hocam bazıları 3. aydan sonra dökülmeye başlıyor demiş.

ANC tarafı nasıl hocam? Kablolu bağlayınca daha da güzel oluyormuş diyorlar.

Kablolu kısmını çok az deneyimledim o yüzden yorum yapmam yanlış olur hocam lakin şarjı uzun süre gittiği için hiç kablolu kullanmama gerek kalmadı gürültü engellemesini beğendim 3 modu var şeffaf normal ve gürültü engelleme diye dışardaki sesin %70 civarını kesiyor ben beğendim kulağından çıkardığında müzik otomatik duruyor tekrar taktığında otomatik çalmaya devam ediyor ek olarak müzik çalarken konuşursanda müziğin sesini kısıyor 1 yıldır kullanıyorum pedleri halen aynı dökülme olmadı başka soracağın soru varsa sor hocam.

Kablolu kısmını çok az deneyimledim o yüzden yorum yapmam yanlış olur hocam lakin şarjı uzun süre gittiği için hiç kablolu kullanmama gerek kalmadı gürültü engellemesini beğendim 3 modu var şeffaf normal ve gürültü engelleme diye dışardaki sesin %70 civarını kesiyor ben beğendim kulağından çıkardığında müzik otomatik duruyor tekrar taktığında otomatik çalmaya devam ediyor ek olarak müzik çalarken konuşursanda müziğin sesini kısıyor 1 yıldır kullanıyorum pedleri halen aynı dökülme olmadı başka soracağın soru varsa sor hocam.

Yazılım tarafı nasıl hocam. Q30'da rüzgar sesinden dolayı transparan moda otomatik geçtiğini falan söylüyorlardı bunda öyle bir problem yokmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı