SpaceX Mars Yörüngesine Roket Gönderdi

Makaleler
1
Daha fazla  
Fırlatış henüz gerçekleşti, eğer her şey yolunda giderse 6 ay sonra yörüngede olacak.

Heyecan verici olayı canlı izleyemeyenler için:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece roket göndermedi, Tesla Roaster da gönderdi. Ve 3 roketten 2 Falcon 9 sorunsuz döndü. Falcon Heavy ise denize düştü maalesef. Tek parça halinde bulunabilirse eğer başarı sayılır desek yeridir Çok güzel bir deneyimdi izlemesi bile.

Falcon Heavy inişi sırasında yayını kestiler, ne oldu anlayamadım. Başarısız mı oldu? Kimisi başarılı olduğunu kimisi başarısız olduğunu söylüyor. Haber kaynaklarında düştü diye bir bilgiye rastlamadım.

İlk 2 roket düzgün bir şekilde döndü, 3. de sıkıntı olmuş. Videoda 30.39'a bakarsan kamera toz içinde kalıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

3. rokette düzgün iniş yapmış diye duydum. Kameranın bozulma sebebi ise ani sıcaklık olduğunu duydum.

3. rokette düzgün iniş yapmış diye duydum. Kameranın bozulma sebebi ise ani sıcaklık olduğunu duydum.
Hayır kameralar ani sıcaklık değişimlerine kesinlikle dayanıklı yapılır.
Başka bir neden olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…