Sadece gezegenler değil, bulunduğumuz güneş sistemi ve hatta galaksi bile hareket ediyor, durağan bir evrende değiliz sonuçta.
Abi düşünceme katıldığın için teşekkür ederim ama bence orada ki mühendisler gezegenin o tarihteki yerini düşünerek fırlatmıştır roketi. Yani tam olarak şu an Mars'a gitmiyor olabilir.6 Ay sürecek. sonuçta gezegenin yörüngesi her saniye değişiyor ve mesafe artıyor.
Arkadaşlar yaptığın yorumlar düz hesap A noktasından B noktasına gidilmiyor burada. A noktasından sürekli yeri değişen bir noktaya gidiliyor ve Marsın güneş etrafındaki turu yaklaşık 650 gün ve 4. gezegen olduğundan ve aradaki mesafeyi hesaba katarsanız dünya ile aynı hızda ilerliyor hemen hemen. Bu yüzden kat edeceği mesafe yaklaşık 100 milyon Km civarında diye hesaplıyorum.
Bunu nereden duydunuz veya okudunuz? Ben projenin 90 civarı olduğunu duydum.İçinde bir Tesla Roadster ve onun içinde de bir astronot mankeni var. Dünya atmosferini aşarken arabada şarkı dinliyorken videosu var. Dünyada ilk! Ayrıca iki adet ek roketlerde tekrar kullanılmak üzere Dünya'ya başarıyla iniş yaptılar. Falcon Heavy roketi 150 milyon dolar... Gönül isterki memleketimizde de görelim ve gururlanalım...
NTV'nin haberinde duydum...Bunu nereden duydunuz veya okudunuz? Ben projenin 90 civarı olduğunu duydum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.