SpaceX Mars Yörüngesine Roket Gönderdi

İzlemek isteyenler için Elon Musk açıklama yapıyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sevdiğim bir olay, dünden beri takip ediyorum. Başarılı işler yapılıyor. Gizemli adam.

Gördükçe kıskanıyorum be. Adamlar işi biliyor. Gelecekte daha da ileriye gidip yıldızlardan, kayalardan değerli elementleri getirip dünyanın en zengin ülkesi olacaklar. Bir de bizimkilere bakıyorum, hala nereye inşaat yapsak da yeşil alanları yok etsek derdindeler ulan! Sonunda ırkımdan da utanacağım bu gidişle.

Bilime yatırım yapılmalı her zaman.

İçinde bir Tesla Roadster ve onun içinde de bir astronot mankeni var. Dünya atmosferini aşarken arabada şarkı dinliyorken videosu var. Dünyada ilk! Ayrıca iki adet ek roketlerde tekrar kullanılmak üzere Dünya'ya başarıyla iniş yaptılar. Falcon Heavy roketi 150 milyon dolar... Gönül isterki memleketimizde de görelim ve gururlanalım...

Evet beyler ana itici denize çakılmış. Elon Musk açıklama yapmış zaten görüntüleri de ortaya çıkmış diyorlar ama ben bulamadım. Gönül isterdik orda başarılı olsun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı