Spam e-mail saldırısından sonra neye dikkat edilmeli?

aquariuw

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, dün öğlen saatlerinde birden mail adresime mailler yağmaya başladı. Arka arkaya yaklaşık 300 adet mail geldi. Sanırım Gmail'in bu konuda bir önleme sistemi var ama benim hesabıma yapılanı bir saldırı olarak görmedi ve aktif olmadı. Bu yaptıkları saldırının bana bir zararı olur mu? Nelere dikkat etmem gerekiyor?

IMG_1283.png

IMG_1284.png

IMG_1285.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tıklamayın hiçbir linke attıkları, çalınan hesabınız var mı?

Hiçbir linke tıklamadım. Yüzlerce mail arasından sadece 1 tane mail gördüm hesabıma giriş yapıldığına dair. Gelen mail adresleri gerçek adresler. Sanırım bir yerlerden şifre sızıntısı oldu, bütün servislerde e-mail-şifre kombinasyonu deneyip giriş yapmaya çalışıyorlar.

Merhaba, dün öğlen saatlerinde birden mail adresime mailler yağmaya başladı. Arka arkaya yaklaşık 300 adet mail geldi. Sanırım Gmail'in bu konuda bir önleme sistemi var ama benim hesabıma yapılanı bir saldırı olarak görmedi ve aktif olmadı. Bu yaptıkları saldırının bana bir zararı olur mu? Nelere dikkat etmem gerekiyor?

Eki Görüntüle 2358921

Eki Görüntüle 2358922

Eki Görüntüle 2358923

Bunlardan kurtulmak epey güç virüs girdiyse eğer bilgisayarıma virüs girdi böyle format atmadan kurtulamadım MBAM ve Kaspersky ile tarama gerçekleştirin eğer olmaz devam eder ise formatlayın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı