Spec-02 650 watt vs 300RW 650 watt

Hangi Kasa ?

• Spec-02 650W

• 300RW 650W

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Mehmet Taşkın

Megapat
Daha fazla  
Aklımda 2 adet kasa bulunmakta sizce hangisini tercih etmeliyim ? Bunlar dışında öneriniz olursa nelerdir ? Fiyat olarak 400 - 500 arasına bakıyorum. Aklımda bulunanlar;
- Corsair Carbide Serisi Spec-02 650W
- Corsair Carbide Serisi 300RW 650W

300RW daha geniş ve malzeme kalitesi daha yüksek bir kasa. Fakat Spec0-02 daha şık, daha ufak bir kasa. Ayrıca Spec-02 157MM kadar işlemci soğutucularını destekliyor. Teorik olarak Hyper 212 EVO gibi soğutucuları takamazsın. Takan var mı bilmiyorum fakat ek bir bilgi olarak söylemiş olayım. 300RW 170MM'ye kadar soğutucu destekliyor.

300RW almak dahamı avantaj olacak yani çünkü ilk aldığım zaman işlemciye soğutucu almayacağım daha sonra alacağım. O zaman 300RW seçmek daha mantıklı sanırım son bir yorumunu bekliyorum. Birde bende 6700K + MSI Z170A Gaming Pro alacağım performansları nasıl memnun musun ? Sen hangi kasayı kullanıyorsun ?

Şahsi yorumumu sorarsan iki kasayı da beğenmiyorum. Spec-02'yi Vatan'da inceledim ve malzeme kaliteli hoşuma gitmedi. Yüksek soğutucuların takılamaması da bir dezavantaj. 300RW ise aynı 400R gibi yan kapakta fan için bölmesi bulunan kasaları sevmiyorum. Düz fleksi cam daha çok hoşuma gidiyor. Fakat bu benim şahsi düşüncemdir. Yan kapağa takılacak fanlar ekran kartına direkt olarak soğuk hava üfleyeceği için kasa içi hava sirkülasyonuna pozitif olarak etki edecektir.

Şuanda kullandığım kasa Corsair 450D. İmzam'da ki linklerden kasamı görebilirsin. Bu iki kasa arasından sana önerim 300RW olur. Corsair 400R ve Zalman Z11 NEO'ya da bakabilirsin.

6700K ve MSI Z170A Gaming M7 kullanıyorum. Performans konusunda bir problem yok. Önümüzdeki 5 sene boyuncada bir problem olmayacak.

Z11 Neo almanı öneririm. İçi ferah, malzeme yapısı kaliteli, özel sıvı soğutmaya yer verilmiş bir durumda ve aynı zamanda çok şık duruyor. Bunun dışında 300RW 'de çok ferah ve sade bir kasa. 2 sinide öneririm

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı