Spec 05 kasaya kaç fan gerekir?

Earl1907

Decapat
Corsair Carbide serisi SPEC-05 550W 80+ USB 3.0 siyah mid Tower kasa
Bunun bir fanı var alırsam hangi modelleri almalıyız? Fan kaç tane alarak nasıl ısıyı düşürebiliriz?

Bütçem de fan başı 50TL falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
SPEC-05'in güç kaynağı dahil olan modelinde 2 fan oluyor. 1 adet önde kırmızı ledli 1 adet arkada ledsiz. Neredeyse tüm E-ticaret sitelerinde dahili fanın 1 tane olduğu yazılıyor fakat o 1 fan olanlarda güç kaynağı yok sadece kasa satılıyor. Ben dahil tanıdığım 4-5 kişi daha gördüm onlarda benim gibi güç kaynağıyla beraber olanını almıştı onlara da 2 fan gelmişti. Ben itopya'dan almıştım onlar Hepsiburada'dan Benim kasamda önde 2 arkada 1 fan olmak üzere 3 fan var yeterli oluyor diyebilirim. İmkan varsa üste de 1 adet takmanı öneririm.

SPEC-05'in güç kaynağı dahil olan modelinde 2 fan oluyor. 1 adet önde kırmızı ledli 1 adet arkada ledsiz. Neredeyse tüm E-ticaret sitelerinde dahili fanın 1 tane olduğu yazılıyor fakat o 1 fan olanlarda güç kaynağı yok sadece kasa satılıyor. Ben dahil tanıdığım 4-5 kişi daha gördüm onlarda benim gibi güç kaynağıyla beraber olanını almıştı onlara da 2 fan gelmişti. Ben itopya'dan almıştım onlar Hepsiburada'dan Benim kasamda önde 2 arkada 1 fan olmak üzere 3 fan var yeterli oluyor diyebilirim. İmkan varsa üste de 1 adet takmanı öneririm.
1 tane varmış
sistem de bu ütopya da 1stok fan diyor sizce kaç fan
Ekran Alıntısı.PNG

tmm tavsiye verir misiniz fan türü olarak birde filitreleri aliexpress den alsam sıkıntı olurmu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı