1 tane varmışSPEC-05'in güç kaynağı dahil olan modelinde 2 fan oluyor. 1 adet önde kırmızı ledli 1 adet arkada ledsiz. Neredeyse tüm E-ticaret sitelerinde dahili fanın 1 tane olduğu yazılıyor fakat o 1 fan olanlarda güç kaynağı yok sadece kasa satılıyor. Ben dahil tanıdığım 4-5 kişi daha gördüm onlarda benim gibi güç kaynağıyla beraber olanını almıştı onlara da 2 fan gelmişti. Ben itopya'dan almıştım onlar Hepsiburada'dan Benim kasamda önde 2 arkada 1 fan olmak üzere 3 fan var yeterli oluyor diyebilirim. İmkan varsa üste de 1 adet takmanı öneririm.
tmm tavsiye verir misiniz fan türü olarak birde filitreleri aliexpress den alsam sıkıntı olurmuSPEC-05'in güç kaynağı dahil olan modelinde 2 fan oluyor. 1 adet önde kırmızı ledli 1 adet arkada ledsiz. Neredeyse tüm E-ticaret sitelerinde dahili fanın 1 tane olduğu yazılıyor fakat o 1 fan olanlarda güç kaynağı yok sadece kasa satılıyor. Ben dahil tanıdığım 4-5 kişi daha gördüm onlarda benim gibi güç kaynağıyla beraber olanını almıştı onlara da 2 fan gelmişti. Ben itopya'dan almıştım onlar Hepsiburada'dan Benim kasamda önde 2 arkada 1 fan olmak üzere 3 fan var yeterli oluyor diyebilirim. İmkan varsa üste de 1 adet takmanı öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.