Arcade setinin çok iyi olacağını düşünmüyorum. Rito yaratıcılık fikirlerini tüketti gibi adam gibi set çıkaramıyor.Phantom'a skin almayı düşünüyorum. Spectrum Phantom mu 26 Nisan'da çıkacak olan Arcade Phantom mı daha iyi ?
öncesinden vp almıştım 3k vp kaldı onla sadece phantom alacağım 12k çok fazla vermem zatenValorant gibi bir oyuna ~12K VP verme pişman olursun.
Oni Phantom alman daha iyi olur bence,sıkılırsan bir tane Phantom'a 2950 VP vermek yerine Yağmacı,İyon gibi bir phantom daha alırsın.Phantom'a skin almayı düşünüyorum. Spectrum Phantom mu 26 Nisan'da çıkacak olan Arcade Phantom mı daha iyi ?
Arcade nasıl sıktı, fikirlerin neler skin hakkında Arcade almayı düşünüyorum şuan. Ha bir de şu gerçek var her skin elbet sıkar.Spectrum mağazama gelmedi arcade aldım. Sonra sıkıldım iade ettim.
Arcade nasıl sıktı, fikirlerin neler skin hakkında arcade almayı düşünüyorum şu an. Ha bir de şu gerçek var her skin elbet sıkar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.