Spider-Man 2 alınır mı?

Kaelax

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun bir zamandır Spider-Man 2 almayı düşünüyorum. Korsan olarak daha önce The Amazing Spider-Man 2'yi oynamıştım tek oynadığım Spider-Man oyunu o yani ve seriye bu oyunla giriş yapmak istiyorum. Sizce 60 dolar a alınır mı? Hikayesi vb. özellikleri öbür oyunlara kıyasla nasıl? Özellikle ağ atma mekaniği benim için çok önemli, artıları ve eksileri ile alınır mı? Alınmaz mı gibi önerilerde bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha oynamadım ama videolarda gördüğüm kadar bence en iyi örümcek adam oyunu olabilecek bir oyun. Ağ atma mekaniğini baya gerçekçi yapmışlar bu oyunda.
(60 dolar size bağlı ama ben olsam Epic'ten veya Steam'den indirim beklerim.)

Son düzenleme:
4080 ile oynuyorum. Optimizasyon hala kötü ve hala oyun çöküyor. Oturdum güncelleme bekliyorum şu an.

Ama hikaye olarak on numara. Seri de ki en iyi oyun diyebilirim.

Hikayesi keyifli, akıyor ama çok kısa bi bakmışsın bitiyor. Açık dünyada yapılacak baya şey var dövüşmesi etrafta gezmesi oyun bittikten sonra bile çok keyif veriyor.

Oyun eğlenceli fakat 60 dolara alınır mı orası size kalmış. Benim fikrim eğer oynamak için aceleniz yoksa en azından bir yaz indirimi beklemeniz. Girerse indirimli alırsınız girmezse eğer çok oynamak isterseniz en kötü indirimsiz alırsınız.

4080 ile oynuyorum. Optimizasyon hala kötü ve hala oyun çöküyor. Oturdum güncelleme bekliyorum şu an.

Ama hikaye olarak on numara. Seri de ki en iyi oyun diyebilirim.
Teşekkürler hocam cevap için.

Hikayesi keyifli, akıyor ama çok kısa bi bakmışsın bitiyor. Açık dünyada yapılacak baya şey var dövüşmesi etrafta gezmesi oyun bittikten sonra bile çok keyif veriyor.
Teşekkürler hocam cevap için.

Oyun eğlenceli fakat 60 dolara alınır mı? Orası size kalmış. Benim fikrim eğer oynamak için aceleniz yoksa en azından bir yaz indirimi beklemeniz. Girerse indirimli alırsınız girmezse eğer çok oynamak isterseniz en kötü indirimsiz alırsınız.

Yaz indirimlerinde daha çok souls-like oyun almayı düşünüyorum Sekiro Elden Ring Dark Souls blood born gibi oyunlar alacağım indirime kesin giriyorlar en azından. Spider-Man 2 ilk bahar indirimlerinde indirime girmemişti boşuna beklemek istemiyorum.

Merhaba. Uzun bir zamandır Spider-Man 2 almayı düşünüyorum. Korsan olarak daha önce The Amazing Spider-Man 2'yi oynamıştım tek oynadığım Spider-Man oyunu o yani ve seriye bu oyunla giriş yapmak istiyorum. Sizce 60 dolar a alınır mı? Hikayesi vb. özellikleri öbür oyunlara kıyasla nasıl? Özellikle ağ atma mekaniği benim için çok önemli, artıları ve eksileri ile alınır mı? Alınmaz mı gibi önerilerde bulunursanız sevinirim.

Oyunun optimizasyonu çıktığından beri bayağı sıkıntılı hala da öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı