Spider-Man 2 bilgisayara ne zaman çıkar?

4K60FPS kat kat daha akıcı rakip değil ezer geçer.

MSMM, MSMR, RDR2, GOW gibi oyunların hepsi PS'de çok daha akıcı ve zevkli bunun rahatını PC veremez.
Hocam diyorum ya 4K monitör yada televizyonda almak gerekiyor ayrıca 120 FPS 4K vaadi ile çıkmıştı piyasaya eğer öyle olsaydı evet rakip bile olamazdı.

PC'de baştan sona oynanılabiliyor olan bir PC portu var. Henüz denemedim fakat beklemek yerine biraz araştırma ile deneyebilirsiniz. Yakın bir zamanda Sony resmi olarak bir PC portu getirmeyecek çünkü oyunun reklamını halen PlayStation 5'e özel olduğu ile ilgili yapıyor.

Hocam diyorum ya 4K monitör yada televizyonda almak gerekiyor ayrıca 120 FPS 4K vaadi ile çıkmıştı piyasaya eğer öyle olsaydı evet rakip bile olamazdı.
Güncel televizyonların hepsi 4K hocam nerdeyse artık her evde 4K olmalı bence almaya gerek yok+150FPS konusunda PS5 daha akıcı bir görüntü sunuyor.

Güncel televizyonların hepsi 4K hocam nerdeyse artık her evde 4K olmalı bence almaya gerek yok+150FPS konusunda PS5 daha akıcı bir görüntü sunuyor.
Ben yinede bilgisayarcı tayfadanım o paraya çokta güzel pc toplar bel ağrımıda çekerim :D

Ben yinede bilgisayarcı tayfadanım o paraya çokta güzel pc toplar bel ağrımıda çekerim :D
O konuda haklı olabilirsiniz ben rahatıma bakarım PS5 alırım diyen gidip alır fakat TV, Monitör+PS5 40K desek 4070Super'li sistemler alınabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı