Spider-Man 2 metacritic puanı 91 oldu

Ben GOTY alacak demiyorum ki aday olacak diyorum.

Sadece Hype'ı yüzünden bile aday olacaktır.

Aslında Starfield eğlenceli sadece hatalı yani 10 yıl sonra hala Starfield oynanacak heleki modlarla ama 10 yıl sonra Spider-Man oynanmaz ben eğlenmiştim yani uzay Skyrim'i ne kadar kötü olabilir.

Hocam PS'cı olduğunuz için gömmüşsünüz gibi geldi fiyasko falan abartmayın oyun ne dendiyse öyle çıktı insanlar abarttı oyunu ben dahil PC optimizasyonu kötü evet ama düzeltilir Spider-Man 2'de Fast Travel'da bile yükleme ekranı yok demişsiniz ama var hocam Fast travel tuşuna basar basmaz atmiyorsun travel bekletiyor o süre yükleme işte.

Azıcık objektif olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır sadece insanların dediklerini diyorum xbox ile ps5'in ssd'si aynı hızda diye biliyorum ama starfield'da odaya girince neden yükleme ekranı oluyor ki? Spiderman 2'de çok az bir süre oluyor videolardan bakabilirsiniz.

Normalde 85 alması gereken yapım ama Sony oyunu olunca millet reklamlar kesilir korkusuyla puanları bol keseden veriyor alıştık artık. Benim gözümde ederi 83-84 belki..

İyi. BG3'ten GOTY'i alabilir mi bilmiyorum ama iyi puan almış. Zelda reiz de var. Ama ben hala bir başyapıt olan Mirage alacak diye düşünüyorum

Normalde 85 alması gereken yapım ama Sony oyunu olunca millet reklamlar kesilir korkusuyla puanları bol keseden veriyor alıştık artık. Benim gözümde ederi 83-84 belki.

Oyun çıktı mı? Piyasadan bir haberim şu sıra.

Hayır sadece insanların dediklerini diyorum xbox ile ps5'in ssd'si aynı hızda diye biliyorum ama starfield'da odaya girince neden yükleme ekranı oluyor ki? Spiderman 2'de çok az bir süre oluyor videolardan bakabilirsiniz.
İnsanlarda abarttı zaten hocam oyun gayet iyi bir oyun sadece çok iyi değil ve eksikleri var ben size neden yükleme olduğunu zaten başka bir konuda söylemiştim bildiğim kadarıyla eski oyun motoru kullandıkları için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…