İnceleme Spider-Man 2000 inceleme

Ben çok küçükken kare kare hatırladığım abimgilin bilgisayara yüklediği bir oyundu ben büyüdükçe bende oynadım ve Spider-Man aşkı buradan gelmişti. Oyunu 5-6 yaşımda kuzenim ile indirmeye çalıştığımızda hep demo indiriyormuşuz ondan dolayı Scorpion'dan sonrasını geçemiyorduk aradan yaklaşık 7 yıl sonra bu oyun aklıma geldi bir daha oynadım oyunu ilk defa tam olarak bitirdim şimdi gelelim oyunun teknik kısmına

Hikayemiz: Doctor ock ve carnage şehre bir zehir yayar tüm zemin o zehir ile kaplanır ve yer gözükmez. (5/10)

Bölüm tasarımları: Hikayeye düşük vermenin sebebi bölüm tasarımlarını kolay yapmak için böyle seçmeleri çünkü zemini yapmaya uğraşmıyorlar fakat iç bölümler vb. Yerler fena değiller. (7/10)

Yapay zeka:
Oyunun en büyük sorunu diyebilirim bazen yapay zeka kafayı yiyor.(1/10)

Oynanış:
Ağ atma kısmını pek beğendiğim söylenemez animasyonlar biraz sıkıntı ama oynanmaz denemez. (4/10)

Grafikler:
Yılına bakarsak o kadar da kötü diyemeyiz. (7/10)

Optimizasyon:
Bazen kaplamalar yüklenmeyebiliyor fakat PS1 sürümü hakkında bir bilgim yok.

Buglar: Normal incelemelerde buglar kısmı koymuyorum fakat bu oyunun en büyük sıkıntılarından biri yapay zeka ile bağlantılı bir sorun bazen oyun tamamen çöp olabiliyor ve bölümü yeniden başlatsanız bile çözülmüyor (2/10)

Oyunun puanı 10/5 eğer retro seviyorsanız ve hatalara katlanabilirseniz oynanabilir fakat normal bir oyuncuya Uygun değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…