Spider-Man 4 The Fan Game | 1 Ocak 2022'de hazır olacak

GökUzay

Kilopat
Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız? Umarım hepiniz iyisinizdir. Bir süredir oyun yapımıyla uğraştım amatör-ortalama düzeyde.

Hayatımı en çok etkileyen ve küçüklüğümden beri duygusal olarak unutamadığım Sam Raimi'nin Spider-Man üçlemesi için bir hatıra niyetine fangame yapacağım. 5 Güne traileri çıkacak ve yayınlayacağım.

Raimi Suit film benzeri modellemesi, soundtrackler, ortam Spider-Man 4 kurgusu olacak. 6 ayımı vereceğim, büyük bir oyun çıkarmayı umut ediyorum. Umarım sizlerden de meraklı olanlar vardır. Trailerin çıktığı gün, eğer ki reklam denmezse YouTube trailerini paylasacagım.

1 Ocak 2022'de oyunun ilk sürümünü paylaşacağım. Çizimlerini vs. yapmış bulunuyorum, umarım Raimi ve Tövbey hayranlarının benim gibi bu serinin hastaları için eğlenceli bir oyun olur. Seride ağ dinamikleri ve fiziğe çok önem vereceğimi belirteyim keza kostüme de öyle. Spider-Man 2'deki Raimi Suiti temel model olarak tasarlayacağım.

Vulture-Venom-Sandman-Octavius ana kötüler olacak. 4 bölümden oluşacak oyun, umarım güzel bir iş çıkar. Yardım etmek isteyen varsa özelden mesaj atabilir mataryel vs sorun değil.

Saygılarımı sunarım, trailer ile buluşmak üzere, 22.07'ye kadar kendinize iyi bakın.

Eline sağlık dostum, ben de denemek için bekliyorum :)
Umarım iyi bir iş başarabilirsin ve bunu fırsata çevirebilirsin.
Çok sağolun hocam. Oyunu ucretsiz Unreal project olarak yayinlayacagim bittiginde. Sadece sunu bilmek istiyorum bilgisi olan arkadaslar soyleyebilir theme song vs kullanildiginda ucretsiz yayinlayacagim icin telif vs yer miyim acaba ? Ya da kostum ve tasarim haklari vb
Trailer Çıktı..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı