Spider-Man 4 The Fan Game | 1 Ocak 2022'de hazır olacak

Acaba ağ ile gezerken ki animasyonlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Başarılar, bekliyorum oyunu. :)
Trailer Çıktı Arkadaslar Amatorluk Olsa da raimi ruhunu yansitmaya calistim :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diyorum ki hocam oyununuz muazzam öyle böyle değil. O trailer var ya üfff beni adeta sanki bir film izliyormuşum hissi verdi. Bu kareleri nasıl çektiniz? Mükemmel animasyonlar.
Oyunun projesine başlanmadı yahu. Bu oyunun on gosterimi degil. Filmlerden alinan karelerle oyun icin motive eden bir trailer. Siz niye bu kadar nefret ve ofke kusuyorsunuz suan. Konudan cik git kardesim

Yahu arkadaşım bak kırıcam kalbini. Geldin bulastın. Ben Ocak ayinda cikaracak sekilde planladim kendimi. Sen kimsin ki bunu yargilayabilecek kapasiteye sahipsin. Konudan oyundan , icerikten hoslanmadiysan kapi da orda. Sanane yahu, SA NA NE. Olay çok basit. Sevmiyorsan git kardeşim. Seni mi aldi derdi benim geceler boyu calisacak olmam ? Yahu sanane bundan
Güzel olmuş hocam. Ellerinize sağlık.
Tesekkur ederim hocam

Arkadaşım sen sorunlu musun ? Zihinsel sıkıntıların mı var ? Yapmak istediğim, ortaya koymak istediğim bir proje var, bunu da insanlarla paylaşıyorum kendi çapımda. Cidden fena bulaştıracaksın kendine, bayram bayram bulaşma insanların şevkini de kırma. Yanlış yazdığın 1 harften dolayı ceza yediysen de senin sorunun bu benim değil. Tartışma yeri de burası değil.

Arkadaşım sen sorunlu musun ? Zihinsel sıkıntıların mı var ? Yapmak istediğim, ortaya koymak istediğim bir proje var, bunu da insanlarla paylaşıyorum kendi çapımda. Cidden fena bulaştıracaksın kendine, bayram bayram bulaşma insanların şevkini de kırma. Yanlış yazdığın 1 harften dolayı ceza yediysen de senin sorunun bu benim değil. Tartışma yeri de burası değil.
Boşver, boş insanlarla uğraşmaya değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı