Acaba ağ ile gezerken ki animasyonlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Başarılar, bekliyorum oyunu. 
Trailer Çıktı Arkadaslar Amatorluk Olsa da raimi ruhunu yansitmaya calistim :Acaba ağ ile gezerken ki animasyonlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Başarılar, bekliyorum oyunu.![]()
Güzel olmuş hocam. Ellerinize sağlık.Trailer Çıktı Arkadaslar Amatorluk Olsa da raimi ruhunu yansitmaya calistim :
Filmleri baz alacagim. Unreal Blender ve Maya endeksli calismadan ne cikacak bakalimAcaba ağ ile gezerken ki animasyonlar nasıl olacak çok merak ediyorum. Başarılar, bekliyorum oyunu.![]()
Diyorum ki hocam oyununuz muazzam öyle böyle değil. O trailer var ya üfff beni adeta sanki bir film izliyormuşum hissi verdi. Bu kareleri nasıl çektiniz? Mükemmel animasyonlar.Pardon ?
Oyunun projesine başlanmadı yahu. Bu oyunun on gosterimi degil. Filmlerden alinan karelerle oyun icin motive eden bir trailer. Siz niye bu kadar nefret ve ofke kusuyorsunuz suan. Konudan cik git kardesimDiyorum ki hocam oyununuz muazzam öyle böyle değil. O trailer var ya üfff beni adeta sanki bir film izliyormuşum hissi verdi. Bu kareleri nasıl çektiniz? Mükemmel animasyonlar.
Tesekkur ederim hocamGüzel olmuş hocam. Ellerinize sağlık.
Boşver, boş insanlarla uğraşmaya değmez.Arkadaşım sen sorunlu musun ? Zihinsel sıkıntıların mı var ? Yapmak istediğim, ortaya koymak istediğim bir proje var, bunu da insanlarla paylaşıyorum kendi çapımda. Cidden fena bulaştıracaksın kendine, bayram bayram bulaşma insanların şevkini de kırma. Yanlış yazdığın 1 harften dolayı ceza yediysen de senin sorunun bu benim değil. Tartışma yeri de burası değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.