Spider-Man: No Way Home'dan 2. Fragman Geldi!

Makaleler
31
Yer
Arlong Park
Daha fazla  
Meslek
Teknoloji Yazarı
Herkesin merakla beklediği Spider-Man: No Way Home filminden ikinci fragman sonunda yayınlandı. İlk fragmana nazaran bu fragmanda filme dair birkaç detay daha bulunuyor. Hatırlatmak gerekirse film 17 Aralık 2021 tarihinde vizyona girecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tobey ve Andrew bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor :(
Filmde yer alacak bile olsalar bu fragmanda göstereceklerini zaten düşünmüyordum. Asıl sürprizi filmin kendisine saklıyorlar muhtemelen.

2:21'de Lizard nereye bakıyor acaba, çünkü hiçbir şekilde Tom Holland'ın Spider-Man'ine doğru zıplıyormuş gibi gözükmüyor. 🤔🤔🤔

Az önce de bunu gördüm. Komik. :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2:21'de Lizard nereye bakıyor acaba, çünkü hiçbir şekilde Tom Holland'ın Spider-Man'ine doğru zıplıyormuş gibi gözükmüyor. 🤔🤔🤔

Az önce de bunu gördüm. Komik. :D

Yazık ya kertenkelenin kafasına demir düştü. 😆

Sanırım Tobey ve Andrew de var filmde.
Andrew'in sızan bir fotoğrafı vardı. O filmdeki sahneyle uyuyor. Doğru olması muhtemel.
Ayrıca görsel efekt ile ikisinin de silindiği bir sahnenin olduğunu söylüyorlar.
Tom'un Lizard'a doğru uçtuğu sahnede aşağıda ve yukarıda bazı izler var. Sanırım efektin izleri.
Ayrıca tam o sahnede Lizard'ı birisi yumrukluyor. Görünmez birisi olmadığına göre, yine Andrew veya Tobey'dir yüksek ihtimal.

Fragmanda Tobey, Andrew görsem söverdim, filme de gitmezdim. Hype'landık yine. :D
Fragmanda olmamalarına rağmen aslında orada olduklarını gösteren o kadar fazla detay var ki. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı