Spider-Man oyunlarının gitgide neden kötüye gidiyor?

Spider-Man Remastered ve Miles Morales sadece ışın izleme yeter oynamak için. Özellikle gece şehir ışıkları yansımalar çok iyi. RTX ile optimizasyonu AMD de bile çok iyi. 2'yi sırf bu yüzden oynamadım PC'ye gelsin diye bekliyorum.

Spider-Man Remastered ve Miles Morales sadece ışın izleme yeter oynamak için. Özellikle gece şehir ışıkları yansımalar çok iyi. RTX ile optimizasyonu AMD de bile çok iyi. 2'yi sırf bu yüzden oynamadım PC'ye gelsin diye bekliyorum.
PC'de var zaten. Hem de çok güzel oynanıyor.

PC de ki orijinal değil sızdırdılar oyunu. 1 ve Miles Morales gibi değil o yüzden.
Çok güzel oynanıyor. Aynısı ve daha süperi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten denedim, ben beğenmedim. Oynanır ama pc de ki orjinal oyun gibi değil. Rtx yok, grafik ayarları yok. Pc de ki oyunlara göre düşük ayarda çalışıyor gibi özellikle de ilk oyuna göre.
Video'da PS5 fps kasıyor ama pc'de yağ gibi akıyor;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Video'da PS5 FPS kasıyor ama PC'de yağ gibi akıyor;

Ben bir fark göremedim. Ve PS5 versiyonu daha iyi gözüküyor. Zira PC de ki orijinal değil.

Ben gördüm yağ gibi akıyor. Orijianl olup olmamasını bir önemi yok oynanılabiliyor yani hocam. Siz ne zaman oynadınız?

1.3.5 sürümünü oynadım.
Spider-Man Remastered ve Miles Morales çok daha iyi 2'ye göre. Grafik ayarları yok RTX yok PS5'te ki ışık kalitesi bile daha iyi grafikler daha iyi patlama vs yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı