Dediğim olay crack değil. Sana steam hesabı kiralıyorlar girip offline modda oynuyorsun.Ben daha önce crack olarak oynadım ama crackte sıkıntılar var mesela oyun içi hikaye devam edemiyor.
Dediğim olay crack değil. Sana steam hesabı kiralıyorlar girip offline modda oynuyorsun.Ben daha önce crack olarak oynadım ama crackte sıkıntılar var mesela oyun içi hikaye devam edemiyor.
Biliyorum hocam ben deneme için diyorsunuz sandım ayrıca rdr 2 hesabı almıştım gitti hesap.Dediğim olay crack değil. Sana steam hesabı kiralıyorlar girip offline modda oynuyorsun.
Nerede?Geçen hafta PlayStation Yayıncı İndirimi ile 660 TL olmuştu.
Dediğim gibi kaybın sadece 25tl olur, 15'den fazla AAA oyun bitirdim böyle. İndirim beklemekten daha iyi bence.Biliyorum hocam ben deneme için diyorsunuz sandım ayrıca rdr 2 hesabı almıştım gitti hesap.
Hocam kütüphanemde olunca oyunu oynama isteğim artıyor. O açıdan.Dediğim gibi kaybın sadece 25tl olur, 15'den fazla AAA oyun bitirdim böyle. İndirim beklemekten daha iyi bence.
Epic GamesNerede?
Crack'den farksız değil. Hatta daha kötüsü. Crack indirirsen cebinden çıkan bir para yok ve paranın girdiği bir yer de yok. Ancak o satıcıya haksız kazanç oluyor. Onurunuzla crack oynayın bari.Dediğim gibi kaybın sadece 25tl olur, 15'den fazla AAA oyun bitirdim böyle. İndirim beklemekten daha iyi bence.
Evet virüs ile boğuşmak 25tl vermekten daha iyi haklısın. Ek olarak bugün bana crackli GOW Ragnarök linki atabilir misin mesela ? Çıktığı an oynayabiliyorsun mis gibi.Crack'den farksız değil. Hatta daha kötüsü. Crack indirirsen cebinden çıkan bir para yok ve paranın girdiği bir yer de yok. Ancak o satıcıya haksız kazanç oluyor. Onurunuzla crack oynayın bari.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.