Olayı anlamadığın için anlatma gereği duymuyorum dostum.Evet virüs ile boğuşmak 25tl vermekten daha iyi haklısın.
Olayı anlamadığın için anlatma gereği duymuyorum dostum.Evet virüs ile boğuşmak 25tl vermekten daha iyi haklısın.
Hocam nereden indireceğini bilmeden 8 yaşında bir çocuk gibi bilgisayarına Gta 5 indirmeye çalışıp bilgisayara virüs bulaştırıp annesine ağlayan çocuk gibi kontrolsuz crack kullanmayız.Evet virüs ile boğuşmak 25tl vermekten daha iyi haklısın.
Gördüm hocam dayıma bir teklif yaptım sınav zamanında en iyi olduğum ders(türkçe)istediğin bir notu alırsam alırmısın diye. Malum öğrenciyiz.@cti real Attığımı gördün mü bu arada? 900 liraya alabilirsin oyunu.
Hocam oyunun daha yüzde 10'unu bitirmeden hesaptan atılıyorsunuz sinir bozucu değilmi?Arkadaş yapmayın, oyunu orijinal platformundan sıkıntısızca oynamak varken neden riske atıp korsan işine gireyim bunu mantıklı bir şey gibi anlatmayın allah aşkına.
Dostum bak halen anlamıyorsun. Olay şu.Arkadaş yapmayın, oyunu orijinal platformundan sıkıntısızca oynamak varken neden riske atıp korsan işine gireyim bunu mantıklı bir şey gibi anlatmayın allah aşkına.
Ya güzel kardeşim eneba'dan link atıyorsun bana haktan bahsediyorsun. Eneba'dan aldığın keyler çalıntı kartlar ile alınıyor parayı çeviriyorlar sayenizde. Beni düşünmeyen firmaları ben düşünemem kusura bakmasınlar, yerel fiyatlandırma yapmayan hiçbir firmaya acımıyorum.Dostum bak halen anlamıyorsun. Olay şu.
Sen crack indirirsin = oyunu yapanlar para kazanmaz. Olay bitti.
Ancak sen gidip paylaşımlı hesap alırsın = oyunu yapanlar para kazanmaz, üstüne bunun ticaretini yapanlar para kazanır.
Yani paylaşımlı hesap almak crack'ten daha kötü bir mevzu. Tabii yapan kişinin parası vs yoksa bir şey diyemem artık demiyorum da. Sadece crack'ten daha kötü bir olay onu anlatıyorum.
15'e yakın bitirdim hiç denk gelmedim hesaptan atılma olayına. Çevrimdışı modda sıkıntı olmadı hiç, sanırım satıcı ile alakalı bir durum.Gördüm hocam dayıma bir teklif yaptım sınav zamanında en iyi olduğum ders(türkçe)istediğin bir notu alırsam alırmısın diye. Malum öğrenciyiz.
Hocam oyunun daha yüzde 10'unu bitirmeden hesaptan atılıyorsunuz sinir bozucu değilmi?
Kanıtın var mı?Ya güzel kardeşim eneba'dan link atıyorsun bana haktan bahsediyorsun. Eneba'dan aldığın keyler çalıntı kartlar ile alınıyor parayı çeviriyorlar sayenizde. Beni düşünmeyen firmaları ben düşünemem kusura bakmasınlar, yerel fiyatlandırma yapmayan hiçbir firmaya acımıyorum.
Ya akıl var mantık var resmi indrimle max 600'e düşen oyunu nasıl 250tl'ye alıyorsunKanıtın var mı?
Zaten dediğim gibi kimseye laf yapmam crack oynamayın alın vs diye. Sadece bari onun ticaretini yapanlara kazandırmayın.
Tamamdır dostum. :dYa akıl var mantık var resmi indrimle max 600'e düşen oyunu nasıl 250tl'ye alıyorsunBu tarz key satan sitelerin bir çoğunda aynı mevzunun döndüğünü bilmeyen kalmadı açıp yabancı forumlarda çalıntı cc ile steam key olaylarına bakabilirsin bir çok siteyi görürsün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.