Spider-Man Remastered ve RDR 2 gibi oyunları nereden alayım?

Cigarette

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Spider-Man renastered, RDR2 gibi yüksek kalite oyunları nereden alabilirim? Forza 5'i Steam'den aldım Steam'i silince o da Steam'den silindi ama PC'de duruyor.

Spider remastered Etail'de en uygun şu anda gördüğüm kadarıyla Steam'e göre 50 TL kadar indirimli.

RDR 2 için Steam fiyatına göre daha uygun bir yer görmedim.

Merhaba arkadaşlar,

Spider-Man renastered, RDR2 gibi yüksek kalite oyunları nereden alabilirim? Forza 5'i Steam'den aldım Steam'i silince o da Steam'den silindi ama PC'de duruyor.

Hocam tabii ki Steam'i silerseniz oyunda gider.
Steam'de indirim dönemlerinde alabilirsiniz veya güvenilir sitelerden Steam key olarak alıp Steam'de aktifleştirebilirsiniz.

Bu arada halen duymayanlar varsa Gamepass 3 yıllık almayı da düşünebilirsiniz 3 yıl boyunca en azından Gamepass'ta olan ve gelecek oyunları 1035 TL ye oynamak büyük bir nimet olabilir.

3 yıllık gamepass alımı için bugün son gün sanırım

"Çoğu" dedim zaten "hepsi" demedim :D

Bu arada halen duymayanlar varsa Game Pass 3 yıllık almayı da düşünebilirsiniz 3 yıl boyunca en azından Game Pass'ta olan ve gelecek oyunları 1035 TL'ye oynamak büyük bir nimet olabilir.

3 yıllık Game Pass alımı için bugün son gün sanırım.

Evet aşırı mantıklı bir sistem. Ben 1 yıllık aldım ama sonradan 3 yıllık şu an da alınabilineceğini öğrendim.

Bu arada halen duymayanlar varsa Gamepass 3 yıllık almayı da düşünebilirsiniz 3 yıl boyunca en azından Gamepass'ta olan ve gelecek oyunları 1035 TL ye oynamak büyük bir nimet olabilir.

3 yıllık gamepass alımı için bugün son gün sanırım
Steam uzerinden 3 yillik gamepass mi 1035 tl ? orjinal fiyati ne kadardi ? Gamepasste hangi oyunlar var nasil bakabiliriz

Steam uzerinden 3 yillik gamepass mi 1035 tl ? orjinal fiyati ne kadardi ? Gamepasste hangi oyunlar var nasil bakabiliriz

Steam değil hocam Gamepass Microsoft'un XBOX ve PC için geliştirdiği hizmeti. Ayrı bir uygulaması var. Abonelik kapsamında bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz. Mesela meşhur Starfield oyunu çıktığı gibi Gamepass'e eklenecek.

Gamepass'in birbirinden farklı abonelikleri var,

PC için, konsol (XBOX) için ayrı ayrı ama bir de her ikisinde de kullanılabilen aynı zamanda cloud desteği olan (VPN le erişebiliyorsunuz Geforce Now gibi olan hizmetine) Ultimate hesabı var.

En düşük paket aylık şu anda 29.99 ama muhtemelen yarın baya bir zamlanacak, en düşük paketin aylık 70 lere, ultimate paketinin ise 140-150 civarına çıkacağı söyleniyor.

Bu açıdan aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi 1035 TL ye 3 yıllık Ultimate hesabına sahip olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi oyunlar var şuradan bakabilirsiniz:

Şunu da ekleyeyim genelde Gamepass'te olan oyunların temel oyun versiyonları Gamepass üzerinden ücretsiz oynanabiliyor, ekstra paketler için ise alım yapmanız gerekiyor yine bir miktar indirimle vs. Yani kütüphanede olan oyunun her versiyonunun her DLC'sinin ücretsiz olduğunu düşünmeyin diye bu hatırlatmayı yapıyorum.

Son düzenleme:
Steam değil hocam Gamepass Microsoft'un XBOX ve PC için geliştirdiği hizmeti. Ayrı bir uygulaması var. Abonelik kapsamında bir çok oyunu oynayabiliyorsunuz. Mesela meşhur Starfield oyunu çıktığı gibi Gamepass'e eklenecek.

Gamepass'in birbirinden farklı abonelikleri var,

PC için, konsol (XBOX) için ayrı ayrı ama bir de her ikisinde de kullanılabilen aynı zamanda cloud desteği olan (VPN le erişebiliyorsunuz Geforce Now gibi olan hizmetine) Ultimate hesabı var.

En düşük paket aylık şu anda 29.99 ama muhtemelen yarın baya bir zamlanacak, en düşük paketin aylık 70 lere, ultimate paketinin ise 140-150 civarına çıkacağı söyleniyor.

Bu açıdan aşağıdaki videoda anlatıldığı gibi 1035 TL ye 3 yıllık Ultimate hesabına sahip olabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi oyunlar var şuradan bakabilirsiniz:

Şunu da ekleyeyim genelde Gamepass'te olan oyunların temel oyun versiyonları Gamepass üzerinden ücretsiz oynanabiliyor, ekstra paketler için ise alım yapmanız gerekiyor yine bir miktar indirimle vs. Yani kütüphanede olan oyunun her versiyonunun her DLC'sinin ücretsiz olduğunu düşünmeyin diye bu hatırlatmayı yapıyorum.

Burada 3 yillik pc uyeligi almiyor ama ? Bende Xbox yok PS5 var o zaman 12 ay alabiliyorum sadece ?

Burada 3 yillik pc uyeligi almiyor ama ? Bende Xbox yok PS5 var o zaman 12 ay alabiliyorum sadece ?

Hocam bu metodla aldığınız 3 yıllık üyelik Ultimate üyelik ve hem PC de, hem XBOX'ta hem Cloud'da oynamanıza olanak veriyor. Burada işin püf noktası sadece PC Game Pass'tan alarak 36 aya çıkaramıyorsunuz toplam aboneliğinizi.

O yüzden Gold, PC Game Pass, Konsol Game Pass abonelik türlerinden farklı sayılarda alarak 35 aya tamamlıyorsunuz en sonunda da bütün hesabı Ultimate alarak ultimate dönüştürüyorsunuz ve 36 aylık ultimate hesabınız oluyor.

PS5 te oynayamazsınız bu arada XBOX konsolları için geçerli konsol aboneliği en azından ben öyle biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı