- Makaleler
- 6
Daha fazla
Spigen 35W USB-C 2 port mini hızlı şarj aleti Samsung PPS / ısı düşürücü GaN destekli akım korumalı güç adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH03714.
259 TL.
75 TL Amazon indirimi ile 184 TL.
Spigen 45W USB-C 2 port mini hızlı şarj aleti Samsung PPS 2.0 / ısı düşürücü GaN destekli akım korumalı güç adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH03717.
387 TL.
75 TL Amazon indirimi ile 312 TL.
35W modelini 3-5 gün IPhone'da kullandım memnun kaldım. İade işlemini başlattım 45W modelini sipariş verdim.
100 TL 20W kablo.
Kablo olarak uzun zamandır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım görevini yerine getiriyor. Denemek için ilk aldığım kablo 1 yıl dayanadı. Yakın zamanda 2 tane daha aldım.
www.sokmarket.com.tr
259 TL.
75 TL Amazon indirimi ile 184 TL.
Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS Desteği / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone, Android, iPad, MacBook Type-C - ACH03714 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 35W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS Desteği / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone, Android, iPad, MacBook Type-C - ACH03714 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
Spigen 45W USB-C 2 port mini hızlı şarj aleti Samsung PPS 2.0 / ısı düşürücü GaN destekli akım korumalı güç adaptörü iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C - ACH03717.
387 TL.
75 TL Amazon indirimi ile 312 TL.
Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Desteği / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone, Android, iPad, MacBook Type-C - ACH03717 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen 45W USB-C 2 Port Mini Hızlı Şarj Aleti PPS 2.0 Desteği / Isı Düşürücü GaN Destekli Akım Korumalı Güç Adaptörü iPhone, Android, iPad, MacBook Type-C - ACH03717 : Amazon.com.tr: Elektronik
www.amazon.com.tr
100 TL 20W kablo.
Kablo olarak uzun zamandır kullanıyorum. Bir sorun yaşamadım görevini yerine getiriyor. Denemek için ilk aldığım kablo 1 yıl dayanadı. Yakın zamanda 2 tane daha aldım.
Asonic X806 Typec To Lightning Hızlı Şarj Kablosu - Cepte Şok
Asonic X806 Typec To Lightning Hızlı Şarj Kablosu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.
Son düzenleyen: Moderatör: