Spigen'in hangi kılıfı alınmalı?

@R. Berat YAŞAR İçinden yana bir problem yaşamazsınız, yanlardan darbe de çok sıkıntı olmaz kamera çıkıntısı fazla değil, bir tek ona dikkat ederseniz problem yaşayacağınızı düşünmüyorum. İç kızmı çizilmesin diye alkantra tarzı o yüzden daha iyi.

Vallahi hocam telefon geldiği anda direk safir lens koruyucuları takacağım önceki telefona da takmıştım her türlü koruma görevini yapıyor onun sayesine kaç kere kamerayı korudum vallahi :D
 
Anladım, nasıl memnun musunuz peki? Ben şahsen karşıyım lenslere ekstra bir şey yapmaya kaliteyi bozuyor. Zaten çoğumuz kamerası ve stabilizesi için alıyoruz kalite gidince anlamı kalmıyor.

Vallahi ben 14 Pro Max kullanırken kardeşim de lenssiz kullanıyordu fotoğraf çekiyorduk ikisinin kaliteside aynıydı sadece bende güneşe karşı ya da ışık patlamalarının olduğu yere doğru yaparsam yansıma yapıyordu ama orijinal kamerada öyle ortamlarda az çok yansıma yapıyor geri kalan benim gözle gördüğüm kalite farkı yoktu.
 
Başka model telefonum için 4 yıldır rugged armoru kullanıyorum. Telefonu sayısız kez sinirlenip yere duvara fırlattım hiçbir şey olmadı, tank gibi kılıf. Şimdi de liquid air modelini alacağım. Rugged armor elde kayıyor, elim terli olmamasına rağmen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı